AnaSayfa / Genel / Kahve falında tüy yastık görmek

Kahve falında tüy yastık görmek

Kahve falında tüy yastık görmek kendisine zafer getirecek yatırımlara gireceğine, enerjisini de, sermayesini de bu doğrultuda kullanacağına, maddi olarak büyük bir fırsatın ayağına geleceğine, yaptığı çalışmalar sayesinde iş dünyasında kendisine çok iyi bir yer edineceğine, zararlı bir alışkanlıkla uğraşan bir dostunun bu illetten kurtulması için destek olacağına, çeşitli kişilerden ve işi bilen insanlardan fikir alacağına ve bu sayede en doğru kararı vereceğine, aile içindeki yokluk nedeniyle keyfinin ve huzurunun da kalmayacağına, pek çok kimseye yardımlarda bulunacağına, maddi desteğinin yanı sıra manevi anlamda da bu kimselere elini uzatacağına ve sevap işleyeceğine, eline geçen olanaklardan da doğru ve yeterli şekilde yararlanamayarak sıkıntıya düşeceğine, aksiliklerle uğraşılan bir dönemin biteceğine, hayır işleri ile uğraşılacağına, dertlerin biteceğine, işlerin yoluna gireceğine, iş hayatında terfi alınacağına rivayet eder.

Kahve falında tüy yastık gördüyseniz:

  • Sosyal aktivitelere katılma, iletişim ağınızı güçlendirme şansını doğru değerlendirmenizde fayda var.

Kahve falında kaz tüyü yastık görmek kariyer planlamasının istediği yönde gelişme göstereceğine, başarılarının artacağına, zorlukların yaşanacağına rivayet eder.

Kahve falında tüy yastık görmek o kimsenin iyi haberlerinin alınmasıyla fal sahibinin de içinin ferahlayacağına, kendisine düşmanlık besleyen kişiler tarafından zarara uğratılacağına ve hayırlı olarak girdiği bir işin kendisine zarar verecek bir duruma döneceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında bebek yastık görmek dünya malı edineceğine ve daha rahat bir yaşama kavuşacağına, sıkıntılardan yana çok güzel olayların yaşanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında yastıkta yatmak işlerinde çok büyük atılımlar gerçekleştirmek isterken bazı hataları sonucu zarar edeceğine, kazanılan paranın bereketinin olmayacağına işaret eder.

Kahve falında yastık yatak görmek dertlerinin artacağına, hayırsız olaylar yaşayacağına tabir olunur.

Kahve falında çift yastık görmek kariyer edineceğine, aile hayatı içinde birlik ve beraberlik içinde yaşanacağına tabir olunur.

Kahve falında yastığa yazı yazmak büyük bir kazadan kıl payı kurtulmaya, geçmişte yapılan hataları telafi etmek için fırsat bulunacağına, çevresinde kendisini koruyup kollayacak ve dört bir koldan saracak kimselerin çoğalacağına rivayet eder.

Kahve falında yastık yorgan görmek sevdiği kişilerin üzülmesine sebep olacağına, sorunlarından ve uğradığı zarardan ötürü çok büyük sıkıntılar çekeceğine, el attığı işlerde borç ödemek zorunda kalacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir