AnaSayfa / Genel / Kahve falında kaynar suya düşmek

Kahve falında kaynar suya düşmek

Kahve falında kaynar suya düşmek hayırlı ve güzel haberlerin alınması sayesinde işlerin çok hayırlı bir hale geleceğine, mutlu, rahat ve huzurlu olunacağına, zarar edilen işlerin düzeleceğine, insanlar tarafından el üstünde tutulacağına, kişinin sabrının ve cefakâr oluşunun karşılığını güzel, hayırlı ve sevinç dolu günler yaşayarak alacağına, yaşanan sıkıntıların ve borçların biteceğine, fal sahibinin hayal kırıklığı yaşayacağına, maddi zarara uğrayacağına, geçim sıkıntısına ve yokluğa düşeceğine, başka bir şehirde yeni bir hayat kuracağına, ferahlayacağına, esenleyeceğine delalet eder.

Kahve falında kaynar suya düşmek gördüyseniz:

  • Sosyal aktiviteler esnasında ilginç teklifler söz konusu olabilir.

Kahve falında kaynar suya düşmek iş ve sağlığı ile ilgili koşulları yeniden düzenleyeceğine, insanlardan uzaklaşacağına, tabiri caizse ağız tadından olacağına, kötü ve tatsız olaylar yaşayacağına, üzüleceğine rivayet eder.

Kahve falında kaynar su dökmek kıran ve sıkıntı çekmesine neden olan herşeyin ortadan kalkacağına, elinin bollaşmasına vesile olacak ve böylece maddi anlamda çok daha fazla güçlü hale gelmesini sağlayacak bazı girişimlerde bulunacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kaynar su içmek iş projelerinin gerçek olacağına, çok hızlı bir şekilde çözüm beklerken bazı aksamalardan ötürü endişeye kapılacağına, aile bireyleri arasında yaşanacak tartışmalar yüzünden huzursuzluk içinde bir dönem geçireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında kaynar su aktığını görmek dertleri biteceğine, varlık ve huzur sahibi olunacağına, insanlar arasındaki saygınlığını kaybedeceğine ve işlerinin gün geçtikçe daha kötü bir hal alacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında ayağına kaynar su döküldüğünü görmek sürpriz gelişmelerin arka arkaya geleceğine, sırtındaki ağırlığın ve yükün azalacağına, sıkıntı veren bir tanıdığından veya arkadaşından uzaklaşacağına yorulmaktadır.

Kahve falında suyu kaynarken görmek anne ve baba için çok güzel bir sürpriz gerçekleştirileceğine, maneviyatının çökeceğine, işlerinin aksayacağına işaret eder.

Kahve falında birine kaynar su dökmek eline geçen kazancın gün geçtikçe daha da artacağına, bir miktar para kaybedeceğine ve üzüntü yaşayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kaynar su görmek yaşadığı üzüntülerden ve kendisini yıpratan herşeyden büyük bir oranda kopacağına, ileride mutlu, huzurlu ve sıcak bir yuvaya kavuşacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir