AnaSayfa / Genel / Kahve falında kaynar su içmek

Kahve falında kaynar su içmek

Kahve falında kaynar su içmek ferahlığa çıkılacağına, tartışmaların sona ereceğine, keyfinin, neşesinin ve ağız tadının yerine geleceğine, çok başarılı ve ses getiren bir firma sahibi olacağına, eş, dost ve akrabanın işlerine yardım edileceğine, yapılan yardımların hayır duası olarak geri döneceğine ve büyük işler başarılacağına, çok sıkıntılı bir dönem geçireceğine, eline geçen fırsatların yarar sağlamayacağına, kendisini olumlu yönde telkin edeceğine, haneye bolluk ve bereketin dolacağına rivayet eder.

Kahve falında kaynar su içmek gördüyseniz:

  • Belli bir plan ya da projenizde ufak tefek ayarlamalar yapıyor olabilirsiniz.

Kahve falında kaynar su içmek mülk sahibi olacağına, yalanların ve kırıcı konuşmaların kişiyi yıpratacağına işarettir.

Kahve falında kaynar su görmek evinde tenceresinin hep kaynayacağına, büyük sorunlar ile karşı karşıya kalacağına tabir olunur.

Kahve falında kaynar su aktığını görmek başına gelenlere takılıp kalmak, talihe kızmak yerine her zaman ne yapabileceğine, çalışmaların, projelerin ve harcanan emeklerin de takdir göreceğine delalettir.

Kahve falında kaynar suya girmek sıkıntılara ve zorluklara daha akıllı ve mantıklı yaklaşacağına, sorunların ve sıkıntıların aşılacağına işaret eder.

Kahve falında ayağına kaynar su döküldüğünü görmek üzgün olacağına, büyük çaba harcayarak girdiği bir işte çok zor zamanlar yaşayacağına işarettir.

Kahve falında kaynar suyla yıkanmak maddi olarak çok zor günler geçirileceğine, ticaret ile uğraşılıyorsa bol kazanç getiren ortaklıklar yapılacağına inanılır.

Kahve falında suyu kaynarken görmek maddi ve manevi olarak büyük kazançlar elde edeceğine, fal sahibi kadın ise uzun ve sağlıklı bir ömre sahip olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kaynar su döküldüğünü görmek iş dünyasında haksızlığa uğranacağına, gıybet edeceğine ve bu durumu öğrenen fal sahibinin çok büyük bir üzüntü yaşayacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir