AnaSayfa / Genel / Kahve falında kaynar su görmek

Kahve falında kaynar su görmek

Kahve falında kaynar su görmek sorun yaratan olayların çözüme kavuşturulacağına, dostları ve komşularıyla da koyu muhabbette olacağına ve onlarla hep iyi geçineceğine, maddi açıdan çok kazanç elde edeceğine, maddi kayıpların olacağına, bu süreçte yaşanacak olan zararın uzun zaman telafi edilemeyeceğine, ister istemez çok üzüleceğine, ne kadar isteği varsa gerçekleşeceğine, herkesin yardımına koşacağına, güzel başlayan bir ortaklığın işlerin kötü gitmesi üzerine bitme noktasına gelineceğine ve sıkıntıdan ötürü neredeyse hasta olunacağına alamet eder.

Kahve falında kaynar su gördüyseniz:

  • Çevredeki kişiler o kadar kendi fikir, yol, görüş, inanç ya da düşünce sistemleriyle meşgul ki, onlarla aynı şeyi söyleseniz bile yanlış anlayabilirler.

Kahve falında kaynar suya girmek iş hayatında türlü sıkıntılara düşüleceğine, yeni bir araca sahip olunacağına rivayet eder.

Kahve falında suyu kaynarken görmek sevdiklerinden ayrı geçirdiği bir dakikanın bile kendisine azap vereceğine, ayrılığın sandığından da uzun olacağına, istediği gibi alışverişe gideceğine, dünya mallarının ve nimetlerinin en iyilerine ulaşacağına işaret eder.

Kahve falında birine kaynar su dökmek kazançlı bir adım atılacağına, yapılan hataların kısa bir zaman içinde telafi edileceğine, yaşanan büyük sorunlar ve sıkıntılardan sonra çok daha büyük sorunlar ile uğraşmak zorunda kalınacağına, yardım istenen kişilerin yardım eli uzatmayacağına, ağır bir hastalık ile baş etmek zorunda kalınacağına ve bu sebeple aile hayatının da bozulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında birinin üstüne kaynar su dökmek işyerinde yükselme yolu açık olan mevkilere terfi edileceğine, gelecekte güzel günlere kavuşacağına inanılır.

Kahve falında ayağına kaynar su döküldüğünü görmek yakın bir zaman içinde bir bebek sahibi olunacağına, hane içinde yaşanan tartışmaların sona ereceğine, mal mülk sahibi olunacağına, rakiplerin kazanılacak her başarı sayesinde daha da üzüleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kaynar suya düşmek ruhun ve kalbin rahat edeceğine, başarının adım adım yaklaşacağına, başının hiç dara düşmeyeceğine ve mutlu bir hayatı olacağına alamet eder.

Kahve falında kaynar su içmek çeşitli dedikoduların ortasında kalınacağına, yuva kurmak için yapılan bir hamlenin boşa gideceğine, eşlerin bir süre birbirinden uzak kalacağına rivayet eder.

Kahve falında kaynar su görmek geçiminin zorlaşacağına, sahip olduklarının eksileceğine, daha büyük işler almak için referans olarak kullanılacağına, kariyer planında çok büyük aşama kaydedileceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir