AnaSayfa / Genel / Kahve falında kaynar su dökmek

Kahve falında kaynar su dökmek

Kahve falında kaynar su dökmek sağlığının bozulacağına, tartışmaların sona ereceğine ve doğru adımların atılması sayesinde hayırlı bir işin başına patron olunacağına, yaşamının çok lüks bir hale geleceğine, moral bulacağına, hafifleyeceğine, ancak çok büyük bir sabır göstererek ve azmederek bu durumda kendi başının çaresine bakacağına, el üstünde tutulur hale geleceğine, güllük gülistanlık olacağına, uzun yıllar boyunca çok büyük bir kırgınlık ve küskünlük yaşayacaklarına, aile büyüklerinin araya girmesine rağmen yine de herhangi bir barış yaşanmayacağına yorulur.

Kahve falında kaynar su dökmek gördüyseniz:

  • Eski problemleri çözmeniz daha iyi bir yaşam tarzı doğurabilecek yoldan ilerlemenizi sağlayabilir.

Kahve falında birinin üzerine kaynar su dökmek kazancının sağlam ve sabit olacağına, bu düzenin bir gün değil, ömür boyu süreceğine, çevresinden takdir ve teveccüh kazanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kaynar su dökmek haneye bolluk ve berekete dolacağına, şöhret elde edeceğine işarettir.

Kahve falında birinin üstüne kaynar su dökmek sorunlarından, sıkıntılarından ve borçlarından kurtulacağına, birçok yeni bağlantı kurulacağına işaret eder.

Kahve falında birine kaynar su dökmek kariyerinde ilerlemeye kaydedeceğine, işlerinde önemli adımlar atacağına, işlerin düzeleceğine, çalışılan işte yaşanan bir karışıklık yüzünden uğranılan haksızlığın özür dilenerek düzeltileceğine ve sevinçli ve güzel haberler alınacağına yorulur.

Kahve falında kaynar su döküldüğünü görmek yol kat edeceğine, ilerleyeceğine, çok başarılı işlerin altına imza atacağına, çok kötü ve sıkıntılı durumlara düşeceğine yorulur.

Kahve falında kaynar su görmek yeni bir şehre ya da ülkeye taşınacağına ve evleneceğine, müjdeli haberler alacağına, sürpriz gelişmeler yaşayacağına, yeni kararlar alarak bunlardan yana yüzünün güleceğine delalettir.

Kahve falında kaynar suya girmek mesleğinde ve ticaret yaptığı sektörde rakiplerini geride bırakacağına, işlerinin daha kötüye gideceğine delalet eder.

Kahve falında suyu kaynarken görmek kendisine fazlaca kar getireceğine, sağlığının ve moralinin bozulacağına, işlerine gösterdiği ilgi ve özenin azalacağına bu nedenle de başarısının düşeceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir