AnaSayfa / Genel / Kahve falında ayağına kaynar su döküldüğünü görmek

Kahve falında ayağına kaynar su döküldüğünü görmek

Kahve falında ayağına kaynar su döküldüğünü görmek çok iyi çalışmalar gerçekleştirerek insanları şaşırtacağına, işlerin kısa sürede çözüme kavuşacağına, atılan adımların ferahlığa çıkacağına, zorlukların, dertlerin ve üzüntülerin geride kalacağına, iş hayatında yeni bir sayfa açılacağına, kırılan kalplerin tamir edileceğine, çok sevinçli ve huzurlu günler görüleceğine, evlerindeki huzurun artacağına, mutluluk dolu haberler alacağına, bir süre sorun yaşasa da daha sonra çok daha iyi bir şekilde ilerleme kaydedeceğine, şanssızlığının ortadan kalkacağına, sağlıkla ilgili gelişmelere, keyfinin ve ağız tadının kaçacağına işarettir.

Kahve falında ayağına kaynar su döküldüğünü gördüyseniz:

  • İç sesinize kulak verirseniz, daha önce dinlemediğiniz için pişman olacaksınız.

Kahve falında ayağına kaynar su döküldüğünü görmek çok hayırlı ve büyük bir kazanç elde edeceğine, bu sayede çok büyük atılımlar gerçekleştirip iş hayatında çok üst mevkilerde yer alacağına, maddi ve manevi olarak büyük bir boşluğa düşüleceğine, eşler arasında günden güne daha büyük kavgalar yaşanacağına delalettir.

Kahve falında birinin üstüne kaynar su dökmek kulluk derecesinin artmasına, yeni bir işle ilgili olarak bilgi toplanacağına delalet eder.

Kahve falında kaynar su döküldüğünü görmek bunları çözümlemek için bir hayli alın teri dökeceğine, üzerinde kafa yoracağına, yaşanan bu olaydan sonra durumla ilgili olarak tedbir alacağına inanılır.

Kahve falında kaynar su içmek iş hayatında büyük bir terfi alınacağına, bazı kısmetsizlikler ve üzüntüler yaşanacağına delalettir.

Kahve falında birine kaynar su dökmek evinin geçiminin zorlaşacağına, uzun tırnak aynı zamanda borç alınacağına ve geçim sıkıntısı çekileceğine tabir olunur.

Kahve falında kaynar suyla yıkanmak uzun bir seyahate çıkılacağına, dileklerin ve duaların kabul olacağına ve hayallerin gerçeğe döneceğine, toplumda önde gelen sayılı insanlardan olacağına, saygınlığının artacağına ve aldığı zaferlerle dikkat çekeceğine inanılır.

Kahve falında kaynar suya düşmek sorunları, musibetleri, zorlukları ve sıkıntıları ortadan kaldıracağına, mutluluğu yakalamak için çok uğraşacak olan fal sahibinin inatçı kişiliği sayesinde isteklerine ulaşacağına işaret etmektedir.

Kahve falında birinin üzerine kaynar su dökmek daha sonra yaşanan sorunun kökenine inileceğine, aslında nasıl yapılması ya da hareket edilmesi gerektiği konusunda bazı fikirler alınacağına, kişinin işlerini büyütüp geliştireceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir