AnaSayfa / Genel / Kahve falında suyu kaynarken görmek

Kahve falında suyu kaynarken görmek

Kahve falında suyu kaynarken görmek aile içinde bazı gerginlikler olacağına, bir sebeple gerek iş hayatında ve gerek sosyal hayatta muhatap olunan kişilerin güveninin sarsılacağına, sevdiği bazı kişilerden yardım göreceği bir işe gireceğine, kısmetinin ve bahtının kapanacağına, kendisini daha mutlu ve daha huzurlu hissedeceğine, belirsizlik ve huzursuzlukla geçen günlerinden kurtulacağına, kısa süre içinde kazancını epey arttıracağına, işlerinin kısa bir zaman içinde çok iyi bir hal alacakken karşılaşılacak bazı durumlardan ötürü yarıda kalacağına alamet etmektedir.

Kahve falında suyu kaynarken gördüyseniz:

  • Bırakın her şey akışında gelişsin, o zaman daha rahat ilerleme sağladığınızı görebilirsiniz.

Kahve falında birinin üstüne kaynar su dökmek hanesinde bolluk ve bereketin hüküm süreceğine, işlerinin açılacağına, daha sonra çok iyi bir hale geleceğine alamet eder.

Kahve falında kaynar su içmek çok büyük bir kırgınlık yaşamış olan kişileri barıştıracağına ve herkesi biraraya getireceğine, çok kazançlı çalışmalar gerçekleştirileceğine işarettir.

Kahve falında kaynar suya düşmek sevdiği kişiler ile büyük bir rahatlık yaşayacağına ve uzun zamandan beri çok istediği bir işe gireceğine, iş konusunda destek istenen bir kişiye kendi işi konusunda yardım edileceğine, sıkıntılarla boğuşan bir akrabanın toparlanması için bir ortaklık kurulacağına delalettir.

Kahve falında suyu kaynarken görmek ayrılık yaşanacağına, sorunun giderilmesi için çok büyük tavizler verileceğine delalet eder.

Kahve falında kaynar su döküldüğünü görmek dargın olduğunuz insanlarla yeniden barışacağınız ve aradaki küslüklerin biteceğine, septik tutumları nedeni ile ailesindeki huzur da bozan fal sahibinin iş yerinde de mutlu olamayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kaynar su dökmek yaşanan tartışmaların sona ereceğine, şimdiye kadar hiç olmadığı kadar iyi gelişmeler göstereceğine, işlerine dört elle sarılacağına inanılır.

Kahve falında birinin üzerine kaynar su dökmek eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendirmesi sayesinde kendisini çok iyi bir yerde bulacağına ve bu sayede çalışmalarını daha çok kişiye ulaştırabileceğine, dostlukta ve evlilikte başarısız ve mutsuz olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında birine kaynar su dökmek musibetlerin ve sorunların yakın zaman içinde daha da artacağına, yüzünün gülmesine vesile olacak durumlar meydana geleceğine, sıkıntıdan kurtulmak için ettiği duaların da kabul olacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir