AnaSayfa / Genel / Kahve falında kaynanayı öpmek

Kahve falında kaynanayı öpmek

Kahve falında kaynanayı öpmek beklediği maddi kazanca ulaşamayacağına, üzücü, sinir bozucu ve fal sahibinin rahatsız olmasına sebep olacak olayların yaşanacağına, kıskanılan ve her işi rast giden biri olacağına, güneşli ve güzel günler yaşayacağına, istemediği bir kişi ile arasında büyük bir tartışma çıkacağına, uzun zamandan beri tanış olunan birinden darbe yeneceğine, uzlaşmaz bir tavır içinde olunması yüzünden fırsatların kişiden uzaklaşacağına, evlatlarından hayır bulacağına ve ailesinin genişleyeceğine alamet eder.

Kahve falında kaynanayı öpmek gördüyseniz:

  • Belli konuların sonlandırılması ya da sonuçlandırılması gerekiyor ki, yeni başlangıçlar yapılabilsin.

Kahve falında kaynana el öpmek stres ve sıkıntı yaratan durumların yakın zaman içinde uzaklaştırılacağına, bir koyduğu işten üç alacağına, kazançlı çıkacağına, meslek hayatında hep cesaretli adımlar atacağına bu sayede yenilmez biri haline geleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında eski kaynananın elini öpmek içine düşeceği sıkıntılardan kurtulması ve rahat bir nefes alması için destek olacağına, yaşadığı sıkıntıları bölüşeceğine, rakipleriyle girdiği tartışmalardan büyük üzüntüyle çıkacağına rivayet eder.

Kahve falında kaynana eli öpmek kazalarla ve belalarla deyim yerindeyse burun buruna geleceğine, üzüntülerinin kısa bir süre içinde yaşadığı üzüntülü ve kötü durumların hiç sorun yaratmadan ortadan kalkacağına alamet eder.

Kahve falında kaynanayı öpmek mutlu ve hafif hissedeceğine, epey zamandan beri hayalini kurduğu bir şeye kavuşacağına işarettir.

Kahve falında kaynanasının elini öpmek yaşama duyulan sevincin giderek azalmasına ve kişinin sorunlarını kafasına fazlaca takması nedeniyle yaptığı hiçbir şeyden zevk almayacağına, aile bireyleri ile hiç yoktan yere tartışma yaşayacağına ve hem kendisini hem ana babasını üzecek bir duruma düşeceğine alamet eder.

Kahve falında kaynanasını öpmek hayırlı olayların yaşanacağına, şansın açılacağına, yaşanan zor günlerin biteceğine, ferahlığa çıkılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kaynana öpmek küçük şeyleri kafaya takıp moralinin bozulmasına, canın sıkılmasına da izin vermeyeceğine, aile hayatı için hayırlı adımlar atılacağına delalettir.

Kahve falında ölmüş kaynananın elini öpmek yaşlılığında kendisine bir bebek özeni ile bakılacağına, çok mutlu olacağına, aile hayatında çok hayırlı haberler alacağına, yüksek mevkilerde işlere gireceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir