AnaSayfa / Genel / Kahve falında kaynana öpmek

Kahve falında kaynana öpmek

Kahve falında kaynana öpmek yaşanan sorunların bu sayede bir anda ortadan kalkacağına, mal mülk sahibi olacağına, uzun yıllardan beri yapmak istediği şeyleri gerçekleştireceğine, anne baba arasında büyük bir tartışma yaşanacağına, mali durumunun düzelmesiyle beraber keyfinin de yerine geleceğine, iyi, hayırlı bir evlat olacağına, kafasını kurcalayan sorunların biteceğine bu sayede de iş ve tahsil hayatına daha kolay adapte olacağına, fal sahibinin, insanlar ile arasında olan buzların yavaş yavaş eriyeceğine, uzun zamandan beri yalnız olmanın verdiği kötü hislerin geçmeye başlayacağına, ticari anlamda karlı ortaklıklar yaparak saygın ve itibarı yüksek bir konuma geleceğine işaret eder.

Kahve falında kaynana öpmek gördüyseniz:

  • Evlilerde, fiziksel olarak bir form düşüklüğü gözlenebilir.

Kahve falında kaynana öpmek sıkıntı yaratacak durumları ortadan kaldırıp daha rahat bir şekilde hareket edeceğine, kısmetlerinin de bahtının da açık olacağına işaret eder.

Kahve falında kaynanasını öpmek hayırlı bir şekilde başlayan işlerin zarar getireceğine, bir sebeple iş hayatında çok büyük zararlar edeceğine, çok zor durumlara düşeceğine ve elinde avucunda olan malı elinden çıkarmak zorunda kalacağına rivayet eder.

Kahve falında kaynananın elini öpmek anne baba dualarının alınması sebebiyle işlerin açılacağına, yaşanan kıskançlığın açtığı sorunların düzeltileceğine, sorunların sıkıntıların yakın bir arkadaştan alınacak yardım ile son bulacağına işarettir.

Kahve falında kaynana elini öpmek daha şık mekanlarda eğleneceğine, büyük çalışmalar gerçekleştireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kaynanasının elini öpmek günlerinin güzelleşeceğine, sıkıntılarının ve sorunlarının da yok olacağına, sıkıntılara ve sorunlara göğüs gereceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında eski kaynananın elini öpmek elindekileri kaybedeceğine, yokluk içine düşeceğine, rızkında ve malından olacağına, evliyse çocuk sahibi olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kaynanayı öpmek arzularına, dileklerine ve de hayallerine kavuşacağına, kişinin saygınlığının, rütbesinin ve gördüğü hürmetin artacağına işarettir.

Kahve falında kaynana el öpmek üzüntülerinin ve endişelerinin son bulacağına, daha fazla gelir sahibi olacağına ve yaşam standartlarının yükseleceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir