AnaSayfa / Genel / Kahve falında haşlanmış darı yemek

Kahve falında haşlanmış darı yemek

Kahve falında haşlanmış darı yemek sıkıntıların ve dertlerin silinip gideceğine, rakiplerin yenilgiye uğratılacağına, verilen sözlerin kısa zamanda tutulacağına, bir sebeple çok büyük sorunlar ile karşı karşıya kalacağına, çok büyük sorunlar ile karşı karşıya kalınacağına, aile bireylerinin birbirleri ile sürekli tartışma içinde olacağına ve sorunların her gün biraz daha derinleşeceğine, keyfiyette ve esenlik içinde olacağına, ona sorunlarını, dertlerinin, başındaki belaları unutturacak, moralinin yükselmesini sağlayacak değişimlerin meydana geleceğine, uğursuz ve olumsuz olayların unutulacağına, bereket ve zenginliğe kavuşacağına, sevinç gözyaşları döküleceğine tabir olunur.

Kahve falında haşlanmış darı yemek gördüyseniz:

  • Bazı konulara katkıda bulunmak isteyebilirsiniz.

Kahve falında haşlanmış darı yemek finansal aşıdan kritik bir noktaya geleceğine, evli erkek ise evinin bereketinin artacağına delalet eder.

Kahve falında haşlanmış darı görmek çok büyük üzüntüler yaşayacağına ve sonraki dönemlerde bu durumdan kaynaklanan sıkıntılardan çok çekeceğine, bir süre kendini herkesten izole etmesine neden olacağına alamet eder.

Kahve falında kaynamış darı yemek zor zamanlar geçireceğine, etrafındaki insanlardan bir kısmı tarafından dışlanacağına, sıkıntıya düşenlerin yanında olacağına rivayet eder.

Kahve falında darı biçmek yapılan işten yarar yerine zarar görüleceğine, ancak daha sonra verilecek bir karar yüzünden hiç beklenmeyen durumlarla karşılaşılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında darı görmek yeniden yaşam isteğine kavuşacağına, yüzünün güleceğine, çok hayırlı işler yaparak büyük kazançlar elde edeceğine delalettir.

Kahve falında darı almak sıkıntılarını arkasında bırakacağına, güllük gülistanlık olacağına, şansının açılacağına, kısmetlerini çoğalacağına ve rahatının da her geçen gün daha fazla yerine geleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında yeşil darı görmek İslam inancına paralel bir hayat sürdürüleceğine, hayırlı  ve bol kazançlı bir işe girip zenginliğe sahip olacağına, sıkıntılarından bir kuş gibi kurtulacağına, ferahlığa çıkacağına ve kendisiyle birlikte bütün ailesini rahata erdireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında darı tarlası görmek kurulmuş bir ortaklığın bozulacağına, daha önce yaşanmış bir hastalığın nüksedeceğine, kardeşler arasında büyük bağın daha da sağlamlaşacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir