AnaSayfa / Genel / Kahve falında sarı darı görmek

Kahve falında sarı darı görmek

Kahve falında sarı darı görmek mal mülk edineceğine, çok para kazanacağına, mutluluk duyulacak bazı adımlar atılacağına ve aile bireyleri ile çok huzurlu günler geçirileceğine, rakipler tarafından kötü durumlara düşürülmeye çalışılacağına, kendi işini kurmak için adım atacağına, sıkıntıların ve sorunların yakın zamanda çözüme kavuşacağına, büyük düşüneceğine, başına bir şey gelmemesi için Allah’a yalvaracağına, parasal olarak çok büyük bir kazanç elde edileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında sarı darı gördüyseniz:

  • Aşk hayatınız veya sevgi içerikli ilişkileriniz stresi yenmenize yardım edebilir.

Kahve falında sarı darı görmek huzurlu günlerin biteceğine, yapılan hatalar ve verilen yanlış kararlardan ötürü iş dünyasında prestij kaybı yaşanacağına delalet eder.

Kahve falında darı tarlası görmek bol kazanç elde edileceğine, hayali kurulan her şeye belli bir zaman sonunda ulaşılacağına delalet eder.

Kahve falında darı yediğini görmek maddi ve manevi olarak zarar edileceğine, hem iş hayatında hem aile hayatında çok büyük dertlerle uğraşmak zorunda kalınacağına, başın borçlularla belaya gireceğine işaret eder.

Kahve falında darı koçanı görmek yaşayacağı sıkıntılı ve kötü durumlar yüzünden üzüleceğine, eline geçen bütün fırsatları hızlı bir şekilde kazanca çevireceğine yorulur.

Kahve falında beyaz darı görmek kendisinin çok üzüleceği olaylar yaşayacağına, iş hayatında başarılı sonuçlar alınacağına alamet eder.

Kahve falında yeşil darı görmek çok hayırlı ve güzel olaylar yaşanacağına, zaman içinde daha doğru adımlar atarak iş kurulacağına ve sevilen kişiler ile çok güzel zamanlar geçirileceğine, hayatın yoluna gireceğine inanılır.

Kahve falında darı ekmek hem kendisinin hem ailesinin maddi durumunun düzeleceğine, kendi işini kurmak için türlü adımlar atacağına, huzurlu ve sağlıklı olunacağına inanılır.

Kahve falında kaynamış darı görmek yokluk nedir bilmeyeceğine, falı kapatan kişinin, kendisini daha rahat hissedeceğine, çok mutlu olacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir