AnaSayfa / Genel / Kahve falında birşey çırpmak

Kahve falında birşey çırpmak

Kahve falında birşey çırpmak açların doyacağına, yetimlerin ve öksüzlerin güleceğine, yakında hedefine ulaşacağına, üzüntülerin ve tartışmaların uzun bir zaman süreceğine, herkes tarafından takdir edilen ve sevilen biri olacağına, işlerinin günden güne daha da bozulacağına, rızkını kazanırken zorlanmayacağına ve refah içinde bir yaşam süreceğine, rakiplerini kıskandıracak kadar büyük projelere imza atacağına, yaşadığı bir rahatsızlığın yakın bir zamanda son bulacağına, büyük bir azimle çabalayarak kendi işini kuracağına, etrafındaki insanlara başları sıkıştığında yardım edeceğine, ancak daha sonra bu sorunlardan kolayca kurtulacağına işarettir.

Kahve falında birşey çırpmak gördüyseniz:

  • Konuşulması gereken şeyleri ertelememeniz bazı değişikliklere neden olabilir.

Kahve falında elma çırpmak atılan adımların büyük başarı sağlayacağına, falı kapatan kişinin suskunlaşacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında birşey çırpmak elinde bulunan işlerde sorunlar yaşayacağına, onlardan taraf hayır göreceğine ve afiyette olacağına yorulur.

Kahve falında halı çırpmak vaatlerin ve verilen sözlerin yerine getirilemeyeceğine, şansının yeni işler konusunda ileri gideceğine rivayet eder.

Kahve falında çamaşır çırpmak büyük kazanç getirecek işlere gireceğine, böylece eğlenceli ve rahat bir hayat geçirmeye başlayacağına delalet eder.

Kahve falında yoğurt çırpmak eline geçen kazancın çok hayırlı bir şekilde artacağına, büyük başarılar kazanacağı çalışmalar ve projeler gerçekleştirileceğine, işlerinde şimdiye kadar görmediği bir sorunla karşılaşacağına işaret etmektedir.

Kahve falında yün çırpmak aile içinde aradığı huzuru yakalayacağına, dönmeyen şansın artık döneceğine, sorunların ortadan kalkacağına yorulmaktadır.

Kahve falında balkondan halı çırpmak hayatında yeni ve temiz başlangıçlara imza atacağına, bir süre yeni girişimlerde bulunamayacağına işarettir.

Kahve falında dut çırpmak çok iyi ve hayırlı adımlar atacağına, çok üst mevkilere geleceğine, konforunun yerinde olacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir