AnaSayfa / Genel / Kahve falında babayla dövüşmek

Kahve falında babayla dövüşmek

Kahve falında babayla dövüşmek büyük işlere girileceğine, işlerinin iyi gideceğine, içinden çıkamayacağı hallere düşeceğine, üstüste kazanılan başarılar sayesinde prestij sahibi biri olunacağına, hayallerini ve hedeflerini gerçekleştirmek için attığı adımların amacına ulaşmayacağına, tüm sıkıntıların bir anda başgöstereceğine ve çok üzücü ve neredeyse yıkım denebilecek olaylar ile karşılaşılacağına, kara bulutların ve melanetin dağılacağına, esenlik bulup, hafifleyeceğine tabir olunur.

Kahve falında babayla dövüşmek gördüyseniz:

  • İlişkinizi daha ciddi boyutlara götürebileceğiniz kararlar alabilirsiniz.

Kahve falında babayla dövüşmek türlü sürprizler ve şakalar hazırlayacağına, yolda birçok sorunla karşılaşmalarına rağmen sıkıntı yaşamadan atlatacaklarına ve işlerinin yolunda gitmesi ile büyük bir zenginliğe ve rahatlığa kavuşacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kardeşle dövüşmek zor günlerin geçip, neşeli zamanların yaşanacağına, maddi anlamda zarar edeceğine, üzüleceğine, yıpranacağına alamet etmektedir.

Kahve falında birisiyle dövüşmek hayatının bir anda çok güzel hale geleceğine, deyim yerindeyse elinin iş ve ekmek tutacağına inanılır.

Kahve falında kadın kadına dövüşmek yakın bir zaman içinde karşısına çıkacak maddi bir problemden ötürü elinde bulunan malın bir kısmını satmak zorunda kalacağına, dertlerinin yakın bir zamanda biteceğine, sorunlarından kurtulup sevince kavuşacağına yorulmaktadır.

Kahve falında polisle dövüşmek işlerinin her geçen gün daha iyi bir hal alacağına, özgüveninin bitme noktasına geleceğine, sevdiği kişilerden büyük ihanetler göreceğine ve bu olayların yanında bir de hastalık yaşayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kardeşiyle dövüşmek ailesi ile açılan arasını düzeltmesine yardım edeceğine, mutluluk ve başarı için ne kadar amacı varsa onu gerçekleştireceğine, hem eğitim, hem iş hem de özel hayatında herkesten çok ileride olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında anneyle dövüşmek aklına koyduğu şeyi kısa zamanda gerçekleştireceğine, yaptığı çalışmaların büyük ses getireceğine, alacağı ödüllerin ve kazanacağı yarışmaların birçok iş fırsatı yaratacağına, hayırlı olarak gelecek haber ile çok hızlı bir şekilde işe koyulacağına, atacağı bazı adımlar ile sorunlarından kurtulacağına ve tüm zararlarını telafi edeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında arkadaşla dövüşmek daha aydınlık, güneşli ve güzel günler yaşayacağına, riyakar insanlarla karşılaşacağınıza işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir