AnaSayfa / Genel / Kahve falında kardeşiyle dövüşmek

Kahve falında kardeşiyle dövüşmek

Kahve falında kardeşiyle dövüşmek atacağı her adımda çok daha hayırlı başarılara imza atacağına, yaptığı bütün işlerle adından sıkça söz ettireceğine, sıkıntıların tekrarlanmaması için çeşitli önlemler alınacağına, yaşanılan semtte ya da iş hayatında bir dedikoduya malzeme olunacağına, yakın bir zaman içinde karşısına çıkacak hayırlı bir kısmet ile dünyaevine gireceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, çok büyük çalışmalar gerçekleştirip çok büyük ve helal kazançlar elde edeceğine, dertlerin ortadan kalkacağına, sevinçli ve hayırlı bir haber alınacağına, kısa süre içinde başarı getirecek bir işe girileceğine, işinde geniş yetkilerle donatılacağına, maddi olarak çok daha rahat edilecek ve yardıma muhtaç insanları yardım isteklerine karşılık verilecek bir döneme girileceğine delalettir.

Kahve falında kardeşiyle dövüşmek gördüyseniz:

  • Ufak tefek engeller nedeniyle demoralize olabilir veya bazı konularda soğuma yaşayabilirsiniz.

Kahve falında kardeşle dövüşmek kısa bir zaman daha geçtikten sonra işlerinin kendiliğinden yoluna gireceğine, kısa zamanda çok yol alınacağına, işlerin çok iyi bir hal alacağına, verilen sözlerin çok iyi bir şekilde yerine getirileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kardeşiyle dövüşmek sevdiği kişi ile dünyaevine gireceğine, yolunda ve güzel giden hayatının bozulacağına, olumsuzlukların peşin sıra geleceğine işaret eder.

Kahve falında düşmanıyla dövüşmek sevginin ve huzurun hâkim olacağına, sosyal hayat içinde çok sevilen bir kişi olunacağına, kazanılacak başarılar sayesinde üst yönetimin dikkatinin çekileceğine işaret eder.

Kahve falında erkekle dövüşmek çok kişiye akıl hocalığı edeceğine, aydınlık bir geleceğe sahip olacağına ve ortaya koyacağı çalışmalar sayesinde adından sıkça söz ettireceğine tabir olunur.

Kahve falında anneyle dövüşmek işlerinin rast gideceğine, kendisinin de bu duruma kırılacağına ve üzüleceğine işaret eder.

Kahve falında polisle dövüşmek çok büyük bir iş şansı kazanılacağına, başarı getirecek ve kariyer basamaklarını hızla tırmanılmasını sağlayacak bir karar verileceğine, kaçırılan bir fırsatın farklı bir teklif olarak tekrar yakalanacağına delalet eder.

Kahve falında inekle dövüşmek sık sık alışverişe gidebileceğine, keyfi için bütçe ayırabileceğine ve rahat şekilde yaşayacağına, hiç beklenmeyen bazı sıkıntıların başgöstereceğine, yapılan onca şeye rağmen işlerin duracağına işarettir.

Kahve falında kavga etmek dövüşmek hayırlı işlerde bulunup sevap işleneceğine, işlerinin açılacağına ve yüzünün de güleceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir