AnaSayfa / Genel / Kahve falında kayık küreği görmek

Kahve falında kayık küreği görmek

Kahve falında kayık küreği görmek yaşam kalitesinin ve hayat standartlarının da artacağına, üst bir mevkiye terfiye alınacağına, evine bereketin, rahmetin ve Allah’ın lütuflarının yağacağına, yaşanan üzücü ve acı olayların unutulacağına, endişeli bekleyişlerin hayırlı biteceğine, zorlukların ortadan kaldırılacağına ve sağlık sorunları ile uğraşılan bir dönemin sona ereceğine, maddi ve manevi zararların sona ereceğine, çok büyük mutluluklar yaşanacağına, adının kirletilmeye çalışılacağına, hayatında görmediği kadar büyük zararlara uğrayacağına, ancak daha sonra kendisini toparlaması sayesinde çok hayırlı kişiler ile tanışıp çok iyi işler gerçekleştireceğine işaret eder.

Kahve falında kayık küreği gördüyseniz:

  • Sizden faydalanmaya veya sizi kötü göstermeye çalışan kişiler olabilir.

Kahve falında kayıkta kürek çekmek terfi alacağına, sorunlarının bitmesi ve mutlu olması için gereken şeylere kavuşacağına, yapılan hataların kısa zamanda ve herhangi bir zarara uğramadan telafi edileceğine inanılır.

Kahve falında kayık küreği görmek gözyaşının kuruyacağına, kişinin hayatına bolluğun, neşenin ve mutluluğun geleceğine, böylece rahatsızlığından kurtulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kayığa binip kürek çekmek haram yollardan mal sahibi olunacağına, karşılaşılan bir haksızlıktan ötürü çok üzüntü duyulacağına, iş hayatı içinde zor zamanlar geçirileceğine tabir olunur.

Kahve falında kürekle toprak bellemek uzun zamandan beri haber beklenen bir yerden kötü bir haber geleceğine, attığı yanlış adımlar nedeniyle bir takım borç altına imza atacağına delalet eder.

Kahve falında fırıncı küreği görmek sıkıntının günden güne artacağına, ona kavuşmak için ettiği duaların kabul olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında elinde kürek görmek tartışmalı bir işe girileceğine, kazancın gittikçe azalacağına, çok sıkıntılı ve sorunlu zamanlar ile çok endişeli günler yaşanacağına ve büyük bir çalışmaya girerek çok güzel ve hayırlı kazançlar elde edileceğine işaret eder.

Kahve falında kürekle kömür atmak borçların gün geçtikçe daha da büyüyeceğine, elinde bulunan imkânları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine ve uzun bir ömre sahip olacağına tabir olunur.

Kahve falında toprağı kürekle atmak yalnız kalınacağına, ardından yeni bir iş bulunacağına, bu sayede aksiliklerin ve üzüntülerin yakın bir zaman içinde sona ereceğine, zamanını çalan ve moralini bozan kişilerden uzaklaşacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir