AnaSayfa / Genel / Kahve falında fırıncı küreği görmek

Kahve falında fırıncı küreği görmek

Kahve falında fırıncı küreği görmek işlerin iyiye gideceğine, daha iyi yaşantıya ve geçime kavuşacağına, büyük bir zarar göreceğine ve çok büyük bir hayal kırıklığına uğrayacağına, sorunlarından, sıkıntılarından, mutsuzluklarından, huzursuzluklarından kurtulacağına, sağlığına, ağız tadına ve neşesine kavuşacağına, fakat bu sıkıntının çok sürmeyeceğine, yeniden eski huzurlu günlerine kavuşacağına, uzun zamandan beri taşınan umutların yaşanacak olaylar yüzünden yıkılacağına, yeni fırsatlar elde edeceğine, doğru kararlar alarak iş hayatında değişiklikler yapacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında fırıncı küreği gördüyseniz:

  • Uzun süredir görüşmediğiniz uzak bir akrabanız uzun süreli bir ziyarette bulunabilir.

Kahve falında fırıncı küreği görmek esenlik, huzur ve saadet bulacağına, yapılan işten yarar yerine zarar görüleceğine alamet eder.

Kahve falında fırın küreği görmek yapılacak bazı akıllıca manevralar sayesinde rakiplerin geride bırakılacağına, iş dünyasında yapılacak bazı ortaklıklar ile zor durumlardan kurtulup çok güzel ve hayırlı kazançlar elde edileceğine, moralinin, keyfinin kaçacağına, kafasının karışacağına ve bir türlü sağlıklı bir karar veremeyeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kayık küreği görmek eline geçen parayı işlerini büyütmek için harcayacağına, masumluğunu ispat edene kadar da rahata ve huzura kavuşamayacağına yorulur.

Kahve falında kürekle toprak bellemek işlerinin yoluna gireceğine, yeni bir iş bulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kürekle adam dövmek muradına ereceğine, cesaret ve özgüven sahibi olacağına, bolluk bereket içinde ve sevinçli bir hayata merhaba denileceğine yorulur.

Kahve falında tahta kürek görmek zarar edilen bir olayın kısa süre içinde düzgün bir şekilde gerçeğe döneceğine, çıksa bile kendisini çok kötü hissedeceğine ve bütün imkânlarını kullanarak kendisinin durumla ve yaşanan olaylar ile herhangi bir bağlantısının olmadığını ispatlamaya çalışacağına delalet etmektedir.

Kahve falında denizde kürek çekmek hayatı boyunca geçim derdi nedir bilmeyeceğine, evinde maddi konular nedeni ile sorunların ve anlaşmazlıkların çıkmayacağına, sıkıntıların ve musibetlerin çözüme kavuşacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kürekle kum atmak fal sahibi bekar ise evlilik fikrinin ailesi tarafından da destek göreceğine, işlerinin her geçen gün düzeleceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir