AnaSayfa / Genel / Kahve falında kayığa binip kürek çekmek

Kahve falında kayığa binip kürek çekmek

Kahve falında kayığa binip kürek çekmek hayal edilen her şeye kısa süre içinde kavuşulacağına, yaşanabilecek bazı sorunların çok hızlı bir şekilde çözüleceğine, gideceği bir yolculuktan ya da yapacağı bir işten sonra yalnız kalmak için bir yere gideceğine, yeni personeller ve yeni firmalarla anlaşacağına, zaman zaman karşısına çıkan bu mesele yüzünden bugünkü hayatına yeterince adapte olamayacağına, icat yapacağına, daha rahat ve huzurlu bir yaşam süreceğine, çok üst düzey kişiler ile çeşitli çalışmalara gireceğine, sorunların gittikçe artacağına ancak bazı kişilerin araya girmesi ya da destek olmasıyla bu durumların üstesinden gelineceğine tabir olunur.

Kahve falında kayığa binip kürek çekmek gördüyseniz:

  • Sizin için en büyük tehlike büyük konuşma konuşmanızdır.Toplum içinde yüksekten atarak gülünç duruma düşebilirsiniz.

Kahve falında kayığa binip kürek çekmek dertlerin ve sıkıntıların günden güne artacağına, yanlış yapan arkadaşlarını uyararak yardımcı olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kayıkta kürek çekmek kaybetmeyi göze alamayacağına, elinde bulunan imkânlar sayesinde yetenekli bulduğu ve çok sevdiği bir kişiye bir işe girmesi için çok büyük yardımlarda bulunacağına tabir olunur.

Kahve falında kayık küreği görmek işlerindeki şansının ve kısmetinin hiç bozulmayacağına, hayatının afiyet içinde geçeceğine, eğitim konusunda bulunan eksiklerin giderileceğine işarettir.

Kahve falında sandalda kürek çekmek mutlu olunacak ve rahat edilecek bir döneme girileceğine, işlerin kısa süre içinde şaha kalkacağına, onlardan ayrı kaldığı zamanlarda çektiği acıların da unutulacağına işarettir.

Kahve falında nehirde kürek çekmek zengin olunacak bir işe girileceğine, bundan sonra başına gelebilecek sıkıntılı ve sorunlu durumları önceden düşünüp daha sıkı davranacağına işaret etmektedir.

Kahve falında teknede kürek çekmek çok mutsuz olacağına, vefasızlık ve nankörlük göreceğine alamet etmektedir.

Kahve falında sandalla kürek çekmek arkanızdan işler çeviren kötü niyetli bir insanı mağlup etmeye, sevdiği kişiler ile çok hayırlı ve büyük atılımlar gerçekleştireceğine alamet eder.

Kahve falında sandal kürek çekmek çok büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, yeni yetişen insanlara örnek olarak gösterileceğine ve her yaptığı işte bir yenilik yaratacağına, geçim derdine düşeceğine, rakiplerine yenileceğine, iş ve kazanç kaybına uğrayacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir