AnaSayfa / Genel / Kahve falında kayıkta kürek çekmek

Kahve falında kayıkta kürek çekmek

Kahve falında kayıkta kürek çekmek sağlığının da yerine geleceğine, talihinin artacağına, geçmişte düşünmeden söylediklerinin ve yaptıklarının pişmanlıklarını yaşayacağına, iş hayatı ile ilgili çok radikal kararlar alacağına, yardım konusunda sevilen bir kişiye destek olunacağına, bir sebeple hem aile bireyleri ile hem iş arkadaşları ile ters düşüleceğine ve  düşünmeden söylenecek bazı sözler yüzünden büyük bir kırgınlığa ve üzgünlüğe sebep olunacağına, kendisini çekemediği için etrafta olur olmaz laflar edeceğine, kazancını bu kişiden elde edeceğine işaret eder.

Kahve falında kayıkta kürek çekmek gördüyseniz:

  • Bazı konuları dikkatle takip etmeniz huzuru yakalamanızı sağlayabilir.

Kahve falında kayıkta kürek çekmek sıkıntılı bir dönemi aştıktan sonra çok iyi ve güzel günler yaşanacağına, yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, canının sıkılacağına ve insanlara karşı utanç içinde olup kendini kötü hissedeceğine rivayet eder.

Kahve falında kayığa binip kürek çekmek işini bırakıp ailesinin yanına dönmeyi düşüneceğine, eline geçen kazancı hayal ettiği projeler için harcayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kayık küreği görmek yapılan işte çok zarar edileceğine, etraftaki kişilerin ve iş konusunda tecrübe sahibi olanların sözlerine kulak tıkanacağına, belalı kişilerden hep uzak durmaya özen göstereceğine işaret eder.

Kahve falında sandal kürek çekmek kural tanımadan, insanların öğütlerini dinlemeden yaşanacağına, sürekli bazı aksiliklerle karşılaşılacağına, sıkıntılı ve sorunlu bir döneme girileceğine işaret eder.

Kahve falında gemide kürek çekmek yakın bir akrabanın yaşadığı sağlık sorununun tedavisi için çaba gösterileceğine ve sevinçli haberler alınacağına, refaha erileceğine tabir olunur.

Kahve falında teknede kürek çekmek uzun zaman olumlu haber beklediği bir yerden olumsuz ve kötü bir cevap alacağına, girdiği işlerde büyük sorun yaşayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında sandalda kürek çekmek zenginliği ile göz dolduran ve rahat bir hayata sahip olan biri olacağına, hayatınızın neşe dolacağına yorulur.

Kahve falında sandalla kürek çekmek başına türlü melanetlerin ve musibetlerin geleceğine, işlerinin bozulacağına, aşama göstermeyeceğine ve iyi şekilde sonuçlanmayacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir