AnaSayfa / Genel / Kahve falında kaygan zemin görmek

Kahve falında kaygan zemin görmek

Kahve falında kaygan zemin görmek yaşam enerjisinin ve hevesinin hep yüksek olacağına, taşıyamayacağı ve kaldıramayacağı yükümlülükler üstleneceğine, hesap etmeden büyük ve önemli işlere atılacağına, kısa sürede çok yol katedilecek bir döneme girileceğine, sorunları hızlı bir şekilde ortadan kaldıracağına, zenginliğinin süreceğine, kuruntu haline getirdiği vehimlerden de uzak duracağına, varlık içinde yaşayacağına, deyim yerindeyse ayağının tökezlemeyeceğine ve oturduğu makamın da sarsılmayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kaygan zemin gördüyseniz:

  • Sadece dinleyici konumunda olmanız yeterli olabilir.

Kahve falında kaygan zemin görmek sorumluluklarının ve yükümlülüklerinin artacağına, şanssızlığın, kısmetsizliğin ve uğursuzluğun geride kalacağına, hayırlı kişilerle tanışılacağına, bolluğun ve bereketin geleceğine rivayet eder.

Kahve falında kaygan zeminde yürümek çok başarılı bir kariyere sahip olmaya, çok büyük bir baskı altına gireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kaygan merdivenden inmek kişinin parasını çarçur etmesi yüzünden de günden güne borçlu bir hayat süreceğine, kazancı bol işlerle uğraşıp, hayırlı işler yapacağına işarettir.

Kahve falında kaygan yer görmek aile bireyleri ile birlikte uzun zamandan beri düşünülen bir eğlence ortamına girileceğine ve moral depolanacağına, yaşanan güzel günlerin istenmeyen olayların yaşanması ile birlikte sona ereceğine tabir olunur.

Kahve falında kaygan yolda yürümek alacağı destek sayesinde duygu dolu anlar yaşayacağına, hayırsız olaylar yaşayacağına, zorluk ve zahmete düşeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kaygan merdiven görmek eş ve evlat sahibi olacağına aynı zamanda ailesini de iyi şartlarda yaşatacak bir mesleği ifa edeceğine, çok mutlu olunacağına, sorunların ve umutsuzluğun geride kalacağına ve güzel günler geçirileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında beyaz zemin görmek sorunlarının ve sıkıntılarının sona ereceğine, uzun zamandan beri üzerinde çalıştığı ancak daha sonra askıya almak zorunda kaldığı bir işte büyük bir başarı kazanacağına, büyük maddi kayıp verileceğine alamet eder.

Kahve falında tahta zemin görmek problemlerin dağ gibi büyüyeceğine, kendisini bu topluluğa yakın göreceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir