AnaSayfa / Genel / Kahve falında kaygan yer görmek

Kahve falında kaygan yer görmek

Kahve falında kaygan yer görmek çok büyük mal ve mülke sahip olunacağına, sahip olunan makama takılmadan, her zaman kişiyi yeniliklere yöneltecek işlere girişileceğine, çok büyük başarı kazanacağına, çok uzun zamandan beri yaşanan endişeli bekleyişin sona ereceğine, hiçbir üzüntü verici olayın kalmayacağına, fakir ve güçten düşmüş bir kimse olacağına, işyerini kapatacağına, iflas edeceğine, geçim derdi, yokluk ve fakirlik nedir hiç bilmeyeceğine, üzüntülü geçen günlerin çok yakın zaman içinde sona ereceğine, manevi olarak hayırlı bir noktaya gelineceğine, maddi olarak büyük kazançlar elde edileceğine, yaşanan hastalıkların, musibetlerin, sıkıntıların ve sorunların son bulacağına, sağlık sorunlarının artacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kaygan yer gördüyseniz:

  • Yeni başlangıçlar yapma veya girişimlerde bulunma isteğiniz artıyor.

Kahve falında kaygan yer görmek işlerinin kısa bir zaman sonra bozulacağına borçlarının giderek artacağına ve falı kapatan kişinin, bu sorunlardan kurtulmak için çok büyük çaba göstereceğine, elinde bulunan imkânlar ile çok seveceği bir hayata merhaba diyeceğine alamet eder.

Kahve falında kaygan zemin görmek tüm sıkıntılarının kısa bir sürede ortadan kalkacağına, insanların takdirine mazhar olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kaygan merdivenden inmek dış ticarete atılacağına, dünyanın nimetlerinden de daha fazla faydalanabileceğine delalet eder.

Kahve falında kaygan zeminde yürümek sorunlu bir kişinin başa açtığı belanın tecrübeli bir kişiden alınacak yardımlar ve destek sayesinde haneden uzaklaştırılacağına, fakirleşeceğine, kötü ve tatsız sözler işiteceğine, yaşamdan elini eteğini çekeceğine ve içine dönerek, kabuğuna çekilip evden çıkmaz ve insanlarla da konuşmaz olacağına inanılır.

Kahve falında kaygan yolda yürümek amaçlarına nail olmayı başaramayacağına, isabetli kararlar vermeyişi nedeni ile maddi anlamda bir hayli zarara uğrayacağına işaret eder.

Kahve falında kaygan merdiven görmek makamını garantileyeceğine, kudret sahibi olacağına, eş, dost ya da akrabalardan biri ile birlikte kazançlı bir işe ortak olunacağına, çok büyük ve başarılı işlere imza atılacağına, çok büyük kazançlar elde edileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında çok yüksek bir yere tırmanmak bazı küçük sorunların gittikçe büyüyeceğine, dost ve akrabalarla güzel günler görüleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında yere dökülmüş bal görmek böylece hayatının kolaylaşacağına, başka bir şehirde yeni arkadaşlıklar kuracağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir