AnaSayfa / Genel / Kahve falında kaygan merdiven görmek

Kahve falında kaygan merdiven görmek

Kahve falında kaygan merdiven görmek hayatın getirdiklerine karşı her zaman şükredip, sağlıklı bir hayat sürmek için dua edileceğine, kadir kıymet bilen fal sahibinin temiz kalpli şekilde davranmasının karşılığında hep iyilik bulacağına, maddi sıkıntı içine düşüleceğine, dertlerin ardı ardına ortaya çıkacağına, dertlerini ve sorunlarını bir tarafa bırakacağına, hak edilen helal bir malın ele geçeceğine, maddi ve manevi olarak sevineceğine ve rahata ereceğine, sevdikleri ile çok mutlu olacağına, rahat ettiği bir döneme gireceğine, ettiği tüm duaların kabul edileceğine ve mal mülk sahibi olacağına, iş hayatında uğradığı zararların telafi olacağına, mutluluğunun katlanacağına, emeklerinin boşa gitmeyeceğine işaret eder.

Kahve falında kaygan merdiven gördüyseniz:

  • Planlı olunması durumunda gerekli değişiklikleri yapabilir veya doğru yola sapabilirsiniz.

Kahve falında kaygan merdivenden inmek işlerini tek başına yöneteceğine, yapılan hataların telafi edileceğine, iş dünyasında nam sahibi olunacağına delalettir.

Kahve falında kaygan merdiven görmek adım atılan bir yolda büyük bir ilerleme kaydedileceğine, ferah bir haneye sahip olunacağına işaret eder.

Kahve falında kaygan yolda yürümek kişinin vereceği karar ya da seçeceği yolun doğru olması için kılı kırk yaracağına, çektiği zahmetin, zorlukların ve çilelerin azalacağına, bu sayede sağlığının yerine geleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kaygan zeminde yürümek bir sıkıntıya girmeye, böylece hem kendisini birçok parçaya bölünmekten kurtaracağına işaret etmektedir.

Kahve falında kaygan zemin görmek hem de sevdiklerinin olacağına, planların istediği gibi gitmeyeceğine alamet eder.

Kahve falında kaygan yer görmek neşeyi ve ağız tadını yakalamayı da başaracağına, iş hayatında hayırlı ve çok büyük miktarda kazanç sağlanacağına alamet eder.

Kahve falında merdiven basamaklarının yıkıldığını görmek yapılan bütün işlerde çok büyük zararlar edileceğine, yaptığı işleri, aldığı başarıları ve kendisini kıskanan insanlar ile tartışma yaşayacağına işaret eder.

Kahve falında merdivenden kayarak inmek özel hayatın da istenildiği gibi gideceğine, çarelere kavuşacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir