AnaSayfa / Genel / Kahve falında beyaz zemin görmek

Kahve falında beyaz zemin görmek

Kahve falında beyaz zemin görmek rızık eksikliği yaşayacağına, ihtiyaçlarını karşılamakta büyük sıkıntı çekeceğine, dürüst olup olmadıkları bilinmeyen kişilerin aklına uyacağına, içinde bulunduğu kötü durumdan ve sıkıntılardan kurtulması için kendisine çok büyük destek vereceğine, gerek maddi gerek manevi bütün zararlarını karşılayacağına, aile hayatında yaşanan üzüntülü olayların hayra dönüşeceğine, sevgiliyle muhabbetin daha da derinleşmesine, sevdiği kişilerden maddi yardım alacağına, hane halkını çok mutlu edecek ve sevinçten havalara uçuracak bir haber alınacağına, işlerinde şimdiye kadar görmediği bir sorunla karşılaşacağına, maddi ve manevi olarak çok sıkıntı çekeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında beyaz zemin gördüyseniz:

  • İş yaşamınızı veya özel hayatınızı ilgilendiren bir ilişkinin zayıf noktasını keşfedebilirsiniz.

Kahve falında beyaz zemin görmek zahmete ve derde düşeceğine, hayattan yana her istediğini elde edeceğine işaret eder.

Kahve falında ahşap zemin görmek tüm dileklerin tutacağına, çalışmaların, projelerin ve harcanan emeklerin de takdir göreceğine, işlerinin açılacağına, bahtının güzelleşeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında yeşil zemin görmek hem yeni yerler göreceğine hem de ekmek sahibi olacağına, sorunların tez zamanda çözüm bulacağına, fırtınalı bir havanın sakinleşeceğine yorulur.

Kahve falında evin zeminini görmek sorunların yakın zaman içinde biteceğine, aile hayatında yaşanacak tartışmaların ve sorunların sona ereceğine, başarılı olunacak bazı çalışmalara girileceğine, hataların telafi edileceğine ve zamansız gelen kötü bir durumun tatlıya bağlanacağına, ondan faydalanacağına alamet eder.

Kahve falında zemin kat ev görmek eğlenceli günler geçirileceğine, hayat içinde yepyeni bir sayfa açılacağına, hem de fal sahibinin hayatı ile ilgili daha çok problemle boğuşacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında toprak zemin görmek büyüyeceğine ve böylece kazancının da yerinde olacağına, herkesin tanıdığı ve bildiği bir marka olacağına ve çok büyük kazançlar elde edeceğine inanılır.

Kahve falında kaygan zeminde yürümek yaptığı işlerin de içine sineceğine, çocuklarından ve tüm sevdiklerinden uzak kalacağına rivayet eder.

Kahve falında kaygan zemin görmek yaşanacak kötü bir olayın sonrasında kişi için hayırlara vesile olacağına, kötü alışkanlıklarından arınacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir