AnaSayfa / Genel / Kahve falında kaygan yolda yürümek

Kahve falında kaygan yolda yürümek

Kahve falında kaygan yolda yürümek çok sıkıntılı ve sorunlu zamanlar geçireceğine, bir daha böyle bir hata yapmamak için kendisini tembihleyeceğine ve kendisine kırılan insanlar ile konuşarak gönüllerini almaya ve durumu düzeltmeye çalışacağına, başarılarının takdir edileceğine, hayırsız kişilerle irtibat kurulacağına, büyük bir adım atılacağına, hayırlı olarak başlayan işlerin çok sıkıntı yaratacak kadar kötü bir duruma döneceğine, potaya giren her top kişinin elde edeceği zaferlere ve iş alanındaki kariyerinin sürekli yükseleceğine, tersliklerin ve hayal kırıklıklarının üst üste geleceğine, doğru yoldan çıkıldığı an itibariyle düşmanlarda artış görüleceğine rivayet eder.

Kahve falında kaygan yolda yürümek gördüyseniz:

  • Sakinliğinizi koruyarak ilerlemelisiniz.

Kahve falında kaygan yolda yürümek çok büyük bir hayranlık uyandıracağına, çok üzücü olaylar işe karşılaşacağına, bu durumlardan kurtulmak için çok sevdiği ve değer verdiği kişilerden destek isteyeceğine rivayet eder.

Kahve falında kaygan zeminde yürümek yolunda giden çalışmalarının yarıda kalacağına, kısmet kapılarının hiç kapanmayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kaygan yer görmek işlerinde büyük başarılar ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, sıkıntı çektiği bir dönemde eline geçen fırsatları çok iyi değerlendireceğine ve çok doğu bir kişi olacağına, aile açısından çok büyük ilerlemeler kaydedileceğine yorulur.

Kahve falında kaygan merdivenden inmek zor bir işe girileceğine, attığı her adımda çok daha kötü durumlara düşeceğine ama daha sonra sevdiği insanlardan birisinin vereceği destek sayesinde problemlerini teker teker çözeceğine ve çok büyük atılımlar yapmak için özgüven kazanacağına rivayet eder.

Kahve falında kaygan merdiven görmek oturaklı, ağır başlı, iyi huylu olması sayesinde herkes tarafından sevileceğine, eline geçen kazançla yardıma muhtaç insanlara yardım edeceğine inanılır.

Kahve falında kaygan zemin görmek kariyer planındaki basamakların hızlı bir şekilde çıkılacağına, bir sebeple ailesi içinde tartışmaların yaşanacağına delalettir.

Kahve falında yılanlı yolda yürümek hayırlı bir kısmet ile evlilik yoluna girileceğine ve mutlu olunacağına, hayallerin tek tek gerçekleşmeye başlayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında yolda zor yürümek gerçek ve kalıcı dostluklar edineceğine, muradın gerçekleşeceğine, uzun bir seyahate çıkılacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir