AnaSayfa / Genel / Kahve falında tahta zemin görmek

Kahve falında tahta zemin görmek

Kahve falında tahta zemin görmek büyük atılımlar yapılacağına, mutluluğunu da kendi sevinci ve mutluluğu bileceğine, ticaret dünyasında adının yayılacağına, sıkıntıların en kısa sürede Allah’ın izni ile son bulacağına, çok güzel günler geçirileceğine, hevesinin kursağında kalacağına, başarısının düşeceğine, güzel zamanlar geçireceğine, yeni kişilerle tanışacağına, büyük bir zenginliğe sahip olunacağına, sorumsuz bir kişiye haddinin bildirileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında tahta zemin gördüyseniz:

  • Yapılacak işlerinize duygularınızı karıştırmanız durumunda işler aksayabilir.

Kahve falında tahta zemin görmek yıllardır yapılan bir mesleğin bırakılacağına, insanlar ile arasında olan buzların yavaş yavaş eriyeceğine tabir olunur.

Kahve falında kaygan zemin görmek iyi haberler alınacağına, sorunların tamamen biteceğine, sıkıntı duyulan konuların ortadan kaldırılacağına rivayet eder.

Kahve falında evin zeminini görmek bir sebeple fal sahibinin adım atarken çok dikkat etmesi gerektiğine, işlerinde çok sıkıntı çekeceğine, yakın çevresine fikir danışacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında ev zemini görmek kazancının artması ile malının ve rızkının da çoğalacağına, eline geçen bütün fırsatların çok hayırlı bir şekilde kazanç sağlayacağına ve rahat edilecek bir döneme gireceğine alamet eder.

Kahve falında kaygan zeminde yürümek namının yürüyeceğine, kendisine fırsatlar yaratacağına, zor işlerin altından kalkacağına ve çok uzun bir zamandan beri istediği mevkilere yakın bir zaman içinde geleceğine inanılır.

Kahve falında mermer zemin görmek uzun uğraşlar sonucu biriktirdiği zenginliği yitireceğine, her attığı adımı paraya çevireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında yeşil zemin görmek neredeyse bir lokma ekmeğe muhtaç olacak duruma geleceğine, maddi ve manevi olarak bazı sorunlarla karşılaşılacağına alamet eder.

Kahve falında zemin görmek hayalini kurduğu şeylere kısa bir zaman içinde ulaşacağına, gereksiz yere harcamak nedeni ile bir süre sonra maddi zorluklar yaşanacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir