AnaSayfa / Genel / Kahve falında kaygan zeminde yürümek

Kahve falında kaygan zeminde yürümek

Kahve falında kaygan zeminde yürümek halk arasında çok sevilen ve sözü dinlenen bir kişi olacağına ve iş hayatında çok iyi yerlere geleceğine, emek vererek ve alın teri akıtarak geçimini sürdürmeyi başaracağına, tatsız ve kötü durumlarla karşılaşılacağına, yaşanan güzel günlerin istenmeyen olayların yaşanması ile birlikte sona ereceğine, geleceğinin başarılar ve zaferlerle geçeceğine, rızkın genişleyeceğine, hayatındaki fırtınaların durulacağına, büyük kazançlar getireceğine, çalışmalarının çok kazançlı bir hal almasını sağlayacağına, sorunların günden güne artacağına, ele geçen fırsatların heba edileceğine delalet eder.

Kahve falında kaygan zeminde yürümek gördüyseniz:

  • Her şeyi yönetmeye çalışıyor tüm kararları siz vermek istiyorsunuz.

Kahve falında kaygan zeminde yürümek sorunların aile büyüklerinin yardımıyla çözüme kavuşacağına, zor zamanların geride kalacağına, kardeşler arasındaki tartışmaların sona ereceğine, daha fazla gelir ve mal elde etmek için hatalı, yanlış ve kötü yollara sapmayacağına alamet eder.

Kahve falında kaygan zemin görmek kendisini ve adını yüceltecek ameller yapacağına, elindeki fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendirerek hayırlı ve uğurlu kazançlar elde edeceğine, parasal sorunları birkaç hamle ile çözüme kavuşturacağına tabir olunur.

Kahve falında kaygan yolda yürümek üzerine düşen bazı çalışmaları yakın zamanda gerçekleştireceğine, bazı bilgili kişiler ile gireceği projelerde çok büyük başarılara imza atacağına, şımarıklık yapma hakkında sahip olacağına, rahat, keyifli ve eğlenceli günler geçireceğine işaret eder.

Kahve falında kaygan merdiven görmek hiçkimsenin cesaret edemediği ya da yapılmaz dediği işlerin kolay bir şekilde yapılacağına, bir sebeple çok kötü ve sıkıntılı zamanlar geçireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında kaygan merdivenden inmek bulunduğu mevkide gerçekleştirdiği çalışmalar ve kazanacağı üstün başarı sayesinde terfi alacağına, mutsuz ve moralsiz olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kaygan yer görmek kendi kaderi dışında, başkalarının kaderinde de etki yapabilecek önemli bir konumda olacağına, yeni dostluklar ve arkadaşlıklar edineceğine, geçmişini arkada bırakacağına inanılır.

Kahve falında toprak zemin görmek atılan her adımda daha büyük zararlara girileceğine, aydınlık bir döneme girileceğine delalet eder.

Kahve falında mermer zemin görmek kazancının ve rızkının hiç eksilmeyeceğine bilakis çoğalacağına, ecel terleri dökeceğine ve çok mutsuz olacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir