AnaSayfa / Genel / Kahve falında merdiven basamaklarının yıkıldığını görmek

Kahve falında merdiven basamaklarının yıkıldığını görmek

Kahve falında merdiven basamaklarının yıkıldığını görmek Allah’a dua edeceğine, ardından konu üzerinde düşünüleceğine, bazı araştırmalar yapılıp sorunun kaynağının bulunacağına, çok büyük miktarda kazanç getireceğine, yapılan hatalardan ötürü uğranan maddi zararların telafi edileceğine, yeni bir birlikteliğe başlanacağına, eşle üzerinde uzun uzun konuşulan bir konudan ötürü ters düşüleceğine, ziraat ve harmandan fayda görmeye, her açıdan eski hayatından çok daha iyi bir duruma girip, bolluk ve bereket içinde yaşayacağına, mutlu bir yuvaya sahip olunacağına ve zarar verebilecek kişilerle tüm ilişkilerin kesileceğine inanılır.

Kahve falında merdiven basamaklarının yıkıldığını gördüyseniz:

  • Yerleşik alışkanlıklarınızdan vazgeçmek sizi bir hayli korkutuyor.

Kahve falında merdiven basamaklarının yıkıldığını görmek yaşayacağı bir rahatsızlığın kısa sürede biteceğine ve daha mutlu olacağına, hayatına kaldığı yerden çok daha güçlü şekilde devam edeceğine tabir olunur.

Kahve falında merdiven basamağı çıkmak yapılan hataların hızlı bir şekilde telafi edileceğine, fesatlıklar içinde kalınacağına delalet etmektedir.

Kahve falında merdiven basamakları görmek sıkıntı çekilen olayların kısa süre içinde çok sorun yaratacağına, maddi olarak kötü bir döneme girileceğine, büyük sorunların yaşanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında merdiven basamaklarından çıkmak huzursuzluk yaratan durumların ortadan kaldırılacağına, bir işi bozulsa hemen diğerinin geleceğine delalettir.

Kahve falında merdiven basamaklarını çıkmak işini kaybedeceğine ve ailesi ile arasının açılacağına, yaşadığı kötü olaylar yüzünden ruhunda oluşan yaraları sarmak için çok büyük bir çaba sarfedeceğine, hayırlı bir kısmet ile tanışıp üzüntülü ve sorunlu ruh halinden kurtulup yine gülmeye ve eğlenmeye başlayacağına inanılır.

Kahve falında merdiven basamağı inmek geçim derdi yaşayacağına, hane içinde çatlak seslerin yükselmesi ve herkesin kendi başına hareket etmesi üzerine aile birliğinin sarsılacağına işarettir.

Kahve falında merdiven basamakları çıkmak hayır getirecek bir ortaklığa girileceğine, iş amaçlı çıkılacak bir seyahatten güzel haberlerle dönüleceğine ve zarar getirecek bir işten kazançlı bir şekilde çıkılacağına, daha temkinli ve garantici olacağına işaret eder.

Kahve falında merdiven basamaklarından inmek hemen olmasa bile gelecekte kendisine mutlak suretle, başarı, kazanç ve kar getireceğine, işlerinin iyi yönde ilerleme göstereceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir