AnaSayfa / Genel / Kahve falında yıldız kayarken dilek tutmak

Kahve falında yıldız kayarken dilek tutmak

Kahve falında yıldız kayarken dilek tutmak ailesi ile arasındaki tartışmalar için kendisine akıl hocalığı yapılacağına, hayırlı günlerin geleceğine ve fal sahibinin yüzünün gülmeye başlayacağına, zarar edeceği bir işe gireceğine ancak etrafındaki kişiler sayesinde elindeki imkânların büyük başarılar kazandıracağına, geleceği için kayda değer girişimlerde bulunacağına ve sayısız fırsatlar elde edeceğine, hayal ettiği ancak bir türlü gidemediği tatile çıkacağına, maddi sıkıntıların biteceğine, kariyer basamaklarının hızlı bir şekilde çıkılacağına, ün sahibi olacağına tabir olunur.

Kahve falında yıldız kayarken dilek tutmak gördüyseniz:

  • Sizi sınırlandırmaya çalışan kişiler olabilir.

Kahve falında yıldız kayarken dilek tutmak herhangi bir husumet ya da tatsızlık olmadan hayatın devam edeceğine, büyük bir kazanç elde edileceğine, gerçekleştirilen projelerin hayli büyük getirisi olacağına delalet eder.

Kahve falında yıldız kayarken dilek dilemek sıkıntıların çözüm bulacağına, rahat bir nefes alınacağına ve kazanılan mal varlığının sefasının sürüleceğine, aile bireylerinin de içinde olacağı ve büyük emek vereceği bir iş kurulacağına inanılır.

Kahve falında yıldız kayarken dilek tuttuğunu görmek sorunlardan dolayı çöken maneviyatının iyileşmeye başlayacağına, hain bir kişi tarafından oyuna getirileceğine, moralin bozulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında yıldız kayarken dua etmek eğlenceli günler yaşayacağına, gönlüne göre yaşamanın yollarını bulacağına, imkânları kendisine dilediği şekilde hareket etme ve adım atma fırsatı vereceğine, ancak karşısına çıkan bazı sevimsiz olaylar yüzünden etrafındaki insanlar ile tartışacağına işaret eder.

Kahve falında yıldızları kayarken görmek sevineceği bazı olaylar yaşayacağına, eş, dost ya da akrabalarından birisi tarafından ihanete uğrayacağına ve çok uzun ve zor zamanlar geçireceğine yorulur.

Kahve falında yıldız kaydığında dilek tutmak neredeyse mahkemelik olunacağına, içini açmaya karar vereceğine ve bunun için karşısına güzel olanaklar çıkacağına inanılır.

Kahve falında kayan yıldız görüp dilek tutmak iyi ve anlayışlı bir eşe ve hayırlı evlatlara sahip olacağına, beklentilerin hızla gerçek olacağına yorulur.

Kahve falında yıldız kayınca dilek tutmak üzüntülerin ve sıkıntıların yakın bir zaman içerisinde ortadan kalkacağına, sermayesini kaybedeceğine böylece parasız ve işsiz kalacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir