AnaSayfa / Genel / Kahve falında yolda kayarak gitmek

Kahve falında yolda kayarak gitmek

Kahve falında yolda kayarak gitmek onların kimseye muhtaç edilmeyeceğine ve bol hayır duaları alınacağına, kendine olan inancının, kişiyi hayal kırıklığına uğratmayacağına, bekar ise, kendisine çok büyük bir zenginlik bahşedecek bir aileye mensup birisiyle hayatını birleştireceğine, çok seveceği bir kişi ile karşılaşacağına, çok büyük ve güzel çalışmalar ortaya koyup büyük başarılar kazanılacağına, hanesine giren gelirin önemli oranda artacağına, alacaklarını tahsil edeceğine, sevilen, sayılan ve sözü dinlenen bir kişi olacağına, rahat ve huzurlu bir döneme gireceğine, maddi ve manevi açıdan çok zor bir duruma düşüleceğine inanılır.

Kahve falında yolda kayarak gitmek gördüyseniz:

  • Çok önemli istek veya amaçlarınız var.

Kahve falında yolda kayarak gitmek çok başarılı olunacağına, sevdiği kişilerden büyük ihanetler göreceğine inanılır.

Kahve falında kayarak gitmek düşmanlarına karşı zayıflık göstermeyeceğine, kaderinin yüzüne güleceğine, hayatının kolaylaşacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kayarak düşmek öfkesine yenilerek onlara hakaret ve haksızlık edeceğine, baş ağrısına ve huzursuzluğa neden olan olayların son bulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında merdivenden kayarak inmek şansın yüzüne güleceğine, uğursuzlukların kol gezeceğine inanılır.

Kahve falında merdivenden kayarak düşmek sorunların, sıkıntıların ve musibetlerin çözüme kavuşacağına, atılan adımlar sayesinde çok kazançlı bir döneme gireceğine, ağız tadının yerinde kalacağına delalettir.

Kahve falında merdivenlerden kayarak inmek bir sebeple büyük bir sağlık sorununun başgöstereceğine, ekmeğini rahat şekilde yeme imkanına sahip olacağına, çektiği cefa kadar da sefa süreceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kayarak yürümek endişe ettiği durumlardan kurtulacağına, insanlar arasında büyük itibar kazanacağına ve insanlardan hürmet göreceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kayarak düştüğünü görmek sevdiği kişilerden alacağı yardım sayesinde sorunlarından kurtulacağına, işlerinin çok hayırlı bir şekilde ilerleyeceğine, aşk yaşamınızda fazla rahat davrandığınıza rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir