AnaSayfa / Genel / Kahve falında kayarak uçmak

Kahve falında kayarak uçmak

Kahve falında kayarak uçmak karşısına çıkacak sorunları, zorlukları ve dertleri de Allah’ın yardımı ile aşmayı bileceğine, işinin başından ayrılmayacağına, fal sahibi için yine önemli bir hale geleceğine ve bugün içinde bulunulan bir sorunun çözümü için çok sıkışılan bir zamanda çıkış yolu olacağına, düşmanlarını kaybetmeye, çok güzel bir kısmeti ikiye katlayacağına, mesleğinde güzel ve akıllı atılımlar gerçekleştireceğine, prestij kazanacağına, hayatının ve işlerinin büyük bir hızda değişeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kayarak uçmak gördüyseniz:

  • Ay genelinde hassasiyetiniz yüksek olabilir.

Kahve falında kayarak uçmak böylece yüzünün güleceğine, eşinin hemen her konuda kendisine güveneceğine tabir olunur.

Kahve falında dağdan kayarak inmek hata üstüne hata yaparak tüm şimşekleri üzerine çekeceğine, iflas edeceğine, işsiz ve ekmeksiz kalacağına delalettir.

Kahve falında yokuştan kayarak inmek iş hayatında düştüğü zor durumlardan kurtulacağına, kavga ve stresin bir türlü sona ermeyeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında yıldız kayarken dilek tutmak işlerinin günden güne daha iyi bir hal alacağına, kısmetlerinin artacağına, hayırlı kişiler ile tanışıp çok büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine, yaşam koşullarının çok daha iyi hale geleceğine işarettir.

Kahve falında merdivenlerden kayarak inmek sevdiği kişiler ile sürekli vakit geçireceğine, böylece kafa olarak ve duygusal olarak çok daha rahat olacağına, alınacak kararların kişinin geleceğini baştan sona değiştireceğine işaret eder.

Kahve falında kayarak inmek yaşanacak olumsuzluklardan sonra kişinin tüm çevresini yeni baştan düzenleyeceğine, üzüntülerinin sona ereceğine ve hayatının geri kalanında şansının ve bahtının açık olacağına delalet eder.

Kahve falında yıldız kayarken dua etmek hiç beklenmedik şeyler yapacağına, yapılan bir işte yüklü miktarda para elde edileceğine, yeni bir işle ilgili olarak bilgi toplanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kayarak düştüğünü görmek dost  ya da akrabalardan biri sayesinde bir zararın telafi edileceğine, yapılan işlerde büyük başarılar elde edileceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir