AnaSayfa / Genel / Kahve falında yıldız kayarken dilek dilemek

Kahve falında yıldız kayarken dilek dilemek

Kahve falında yıldız kayarken dilek dilemek sevdiği kişilerden kötü sözler işiteceğine ve uzunca bir süre yalnız kalacağına, Allah’ın yasaklarını çiğnemeyeceğine, bir türlü istediği gibi bir yuva kuramamanın eksikliğini hissederek üzüntü çekeceğine, işlerin daha kötüye gideceğine ve aksiliklerin yaşanacağına, ancak daha sonra ettiği duaların kabul olması sayesinde çok büyük bir ferahlığa çıkacağına, patlama noktasına geleceğine ve tabiri caizse sinirlerinin yay gibi gerildiği bir anda da isyan ederek içindeki herşeyi söyleyerek rahat etmeye çalışacağına, talihinizin artacağına, kişinin tüm planlarının bozulmadan devam edeceğine ve engellerin ortadan kalkacağına işarettir.

Kahve falında yıldız kayarken dilek dilemek gördüyseniz:

  • Yakın çevrenizden kişilerin sağlık sorunlarına zaman ayırmanızda gerekebilir.

Kahve falında yıldız kayarken dilek dilemek örnek insan olacağına, daha bir sevileceğine, zarafet ve incelik ile dolu bir hayat süreceğine işaret etmektedir.

Kahve falında yıldız kayarken dilek tutmak borçların kısa bir zaman içinde kapanacağına, kazalara ve kötülüklere yakın olacağına alamet eder.

Kahve falında yıldız kayarken dilek tuttuğunu görmek kişinin düzeninin oturacağına ve işlerinin bundan sonra kendisinin istediği yönde ilerleyeceğine, elindekileri de alıp götüreceğine ve bu durumunda fal sahibi için büyük bir hayal kırıklığı olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında yıldız kayması ve dilek dilemek sevdiği kişileri de yanına alacağına, tabiri caizse bir yudum şifanın peşinden gideceğine alamet etmektedir.

Kahve falında yıldız kayması dilek dilemek onu başarıya, çıkış yoluna ve kurtuluşa götürecek yardımsever, cömert ve iyi niyetli kişilerle karşılaşacağına, yapılan işlerin büyük hayırlar getireceğine, falı kapatan kişinin hanesine ve işine bolluk ve bereketin hâkim olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında yıldızları kayarken görmek kendisini üzen ve kıran bazı olaylardan sonra sıkıntı çekeceğine, yakın bir zaman içinde kendisini çekemeyen kişiler tarafından bazı dedikodulara maruz kalacağına, halinin vaktinin iyi olacağına ve besmele çekerek atacağı yeni adımlarla muradına ereceğine tabir olunur.

Kahve falında yıldız kayarken dua etmek sevinçli ve hayırlı haberler getirecek bir kişinin haneye geleceğine ve gelişiyle haneye neşe dolacağına, gönlünce harcama yapmasına işarettir.

Kahve falında mumla dilek dilemek stresini üzerinden atarak enerjisini artıracağına, bunun kendisine başarı, mevki, zafer ve bol kazanç getireceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir