AnaSayfa / Genel / Kahve falında kayarak düştüğünü görmek

Kahve falında kayarak düştüğünü görmek

Kahve falında kayarak düştüğünü görmek aynı değişikliğin iş yaşamı dışındaki hayatında da olacağına, bunun kendisine başarı ve hayır getireceğine bu sayede de rakiplerini geçmesine vesile olacağına, işlerin aksamayacağına, iş hayatında ve aile hayatında çok sevilen ve sayılan birisi olunacağına, sorunlarının azalmayarak her geçen gün daha fazla çoğalacağına, dertlerinin yakın bir zamanda biteceğine, üzerine titrediği bir kişi ile hayırlı bir birliktelik yaşayacağına, pürüzlü durumları halletmek için aile üyelerini ikna etmek isteyeceğine tabir olunur.

Kahve falında kayarak düştüğünü gördüyseniz:

  • İş hayatınızda veya sosyal yaşamınızda diğerleri ya sizin gittiğiniz yoldan gidecekler ya da başka hiçbir seçenekleri olmadığını fark ederek sizin yolunuza dönecekler.

Kahve falında kayarak düştüğünü görmek geleceği için isabetli bir şey yapmış olacağına, böylece yeni bir hayata adım atılacağına, hayallerin yakın bir zaman içinde gerçek olacağına, kaybedilmiş bir eşyanın bulunacağına ve hasreti çekilen bir kişi ile biraraya gelineceğine yorulur.

Kahve falında merdivenden kayarak düşmek borçlarının biteceğine, yaşanan tüm sorunların sona ereceğine yorulur.

Kahve falında yüksekten kayarak inmek diğer taraftan bu kişiler ile farklı mecralarda büyük bir tartışmanın yaşanacağına, elde bulunan fırsatların çok büyük bir sorun eşliğinde maddi ve manevi olarak sıkıntıya sebep olacağına alamet eder.

Kahve falında kayarak inmek başarıya ulaşacağına, daha geniş bir rızık elde edeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında merdivenlerden kayarak inmek projelerinin ve fikirlerinin istediği beğeniyi görmeyeceğine, sıkıntılarının ve sorunlarının yakın bir zamanda sona ereceğine, iş hayatında çok büyük atılımlara ve ortaklıklara gireceğine, aşk hayatının çok hayırlı bir kısmet ile şenleneceğine ve huzur bulacağına delalet eder.

Kahve falında dağdan kayarak inmek büyük başarılar kazanacağına, insanlar arasında çok büyük saygı göreceğine, ağır konuşmaları yüzünden bazı dostlarını kıracağına işaret etmektedir.

Kahve falında buzda kayarak düşmek üzüntülerinin biteceğine ve çok hayırlı işler yaparak bol kazanca ve hayırlı rızka sahip olacağına, insanların çok zor bir iş olduğu için girmek istemeyeceği bazı çalışmalara gönüllü olarak gireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında yıldız kayarken dilek tutmak kardeşlerin çok zor bir durumun ortasında kalacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından alacağı destek sayesinde kurtulacağına, rakiplerin kazanılan başarılar sayesinde üzüntüye uğratılacağına, sağlık sorunlarının tedavi edileceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir