AnaSayfa / Genel / Kahve falında kayanın üzerine çıkmak

Kahve falında kayanın üzerine çıkmak

Kahve falında kayanın üzerine çıkmak kara bulutların giderek kişi için her bir yeni günde yeni güzel gelişmelerin yaşanacağına, çok üzüntülü ve sorunlu olaylar yaşanacağına, çok büyük ve zarar verici bir olay yüzünden aile bireyleri arasında tartışmaların başgöstereceğine, maddi ve manevi sıkıntıların yakın bir zaman içinde ortadan kalkacağına, yaşanan güzel günlerin istenmeyen olayların yaşanması ile birlikte sona ereceğine, hayatı boyunca azın ne demek olduğunu bilmeyeceğine, elde bulunan mal mülkün bir kısmını beraberinde götürecek bir işe girileceğine, kişinin rahatının ve keyfinin yerine geleceğine, sevdiği insanlarla arasında soğuk rüzgarlar eseceğine, can ciğer olduğu kişilerle kavgalar ve küskünlükler yaşanacağına inanılır.

Kahve falında kayanın üzerine çıkmak gördüyseniz:

  • Özel hayatınızla ilgili sırlarınızı paylaşmamanızda fayda var.

Kahve falında kayanın üstüne çıkmak işindeki verimliliğinin düşeceğine, büyük bir tartışma yaşamak sorunda kalacağına rivayet eder.

Kahve falında kayanın tepesine çıkmak fal sahibinin sıkıntılarından, zorluklarından ve çektiği zahmetten kurtulup, rahat bir nefes alacağına, aile hayatının ve uğradığı zararların düzeleceğine delalettir.

Kahve falında kayanın üzerine çıkmak özellikle anne tarafından kalacak bir miras ile çocuklarının hayatını da garanti altına alacağına, mutlu, huzurlu günlerin uzaklaşacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kayan yıldız görüp dilek tutmak çok büyük zorluklar atlatacağına,  daha sonra yapılacak çalışmalar ve girilecek projeler ile çok büyük kazançlar elde edileceğine, sevilen iki kişinin dünyaevine gireceklerine dair haber alınacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kayanın üstünde yürümek başarı elde edeceğine, itibar, makam ve söz sahibi olacağına, neşesini ve huzurunu yitireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kayanın altında kalmak anne babanın üzüntü duyacağına, hayatına daha iyi çeki düzen vereceğine, aynı hatayı ikinci kez tekrarlamayacağına tabir olunur.

Kahve falında kayanın üstünde oturmak işlerinin azalacağına fal sahibinin de böylece sevdikleri ile daha çok vakit geçirme olanağı elde edeceğine, adının fesada karışacağına işaret eder.

Kahve falında kayan araba görmek sevinçli haberlerin alınması ve bu haberlerin çok hayırlı ve doğru bir şekilde değerlendirilip ona göre karar verilmesi sayesinde işlerin çok iyi bir hal alacağına, malın ve paranın da arttıkça artacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir