AnaSayfa / Genel / Kahve falında kayan yıldızlar görmek

Kahve falında kayan yıldızlar görmek

Kahve falında kayan yıldızlar görmek her konuda şansının yanında olması nedeni ile başarı elde edeceğine, aile bireyleri ile rahat bir ömür sürüleceğine ve alınacak hayırlı ve sevinçli bir haber ile mutluluklara mutluluk katılacağına, ortaklık yaptığı birisinden ihanet göreceğine, evlerin ayrılacağına, boş vaktinin hepsini onun yanında geçireceğine, kazancından başkalarına da vereceğine, aile üyelerinin de refaha kavuşması için çalışan fal sahibinin maddi zorluk çekmeden, her daim bereketli işler yapacağına, kendisini kalıcı mutluluğa, başarıya ve kazanca götürecek fırsatlar yakalamak için uğraşacağına, layık olduklarının Allah tarafından da, kul tarafından da kendisine nasip edileceğine alamet eder.

Kahve falında kayan yıldızlar gördüyseniz:

  • Detaylı düşünün.

Kahve falında kayan yıldıza bakıp dilek tutmak yaşayacağı sıkıntılarda etrafındaki pek çok insanın anında yardımını göreceğine ve mutlu olacağına, kırgınlıkların biteceğine, askıda kalan bir projenin tekrar hayata geçirileceğine ve zamansızlıktan ötürü bir türlü çıkılamamış olan bir seyahate ya da yolculuğa çıkılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kayan yıldız görüp dilek tutmak hanesinin ve işyerinin bereketinin ve bolluğunun kaçacağına, karamsarlığa düşeceğine ve mutsuz olacağına tabir olunur.

Kahve falında kayan yıldızlar görmek kişi elini neye atarsa sonucun en iyisi olacağına, çok iyi bir kazanca sahip olduğuna ve bu sayede maddi olarak çok fazla sıkıntı yaşamayacağına delalet eder.

Kahve falında kayanın üstüne çıkmak dünya nimetlerinden daha fazla istifade edeceğine, hem yeni yerler göreceğine rivayet eder.

Kahve falında kayanın üstüne oturmak kimseden korkmayacağına ve hayal ettiği gibi bir hayat süreceğine, maddi ve manevi olarak büyük zararlara uğrayacağına delalet eder.

Kahve falında kayan toprak görmek kararmış düşüncelerinin aydınlanacağına, atılan adımların az miktar kazanç sağlayacağına ve hayırlı bir kısmetle evlilik yolunda adım atılacağına ancak devamının bir türlü gelmeyeceğine tabir olunur.

Kahve falında kayanın tepesine çıkmak aksine işe neredeyse köstek olacağına, karşısına çıkan engelleri çok zorluk çekmeden kısa bir zaman içinde atlatacağına, eline geçen fırsatları başarılı ve büyük kazanç sağlayacak şekilde kullanacağına ve çok rahat edeceği bir döneme gireceğine işarettir.

Kahve falında buzda kayan görmek dönmeyen şansın artık döneceğine, sorunların ortadan kalkacağına, hanedeki ve işyerindeki bereketin azalacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir