AnaSayfa / Genel / Kahve falında kayanın düştüğünü görmek

Kahve falında kayanın düştüğünü görmek

Kahve falında kayanın düştüğünü görmek fal sahibinin eğlenceli günler geçireceğine, yaşayacağı heyecanın daha önce yaşadıklarının hiç birine benzemeyeceğine, olumsuz şekilde etkilendiği olayları unutmaya başlayacağına, sözünün ise herkes tarafından dinleneceğine, büyük özgüven kazanacağına, umutlarının kırılacağına, zamanının boşa gideceğine, sorumluluk sahibi bir kişi olunacağına, öğrenci ise sınavlarda üstün bir muvaffakiyete, çalışan bir kimse için iş yerinde terfi edeceğine alamet eder.

Kahve falında kayanın düştüğünü gördüyseniz:

  • İşe yarar planlar yapmak veya girişimlerde bulunmak istiyorsunuz.

Kahve falında kayanın düştüğünü görmek yeni bir arkadaşlık kurulacağına, bunun da fal sahibine hem zaman, hem de para kaybettireceğine rivayet eder.

Kahve falında kayan toprak görmek artık tamamen ümitsizliğe kapılacağına, anlaşmazlıkların, dertlerin ve sıkıntıların geride kalacağına ve yüzün güleceğine işaret eder.

Kahve falında kayanın üstünde durmak başarısız olacağına, çaresiz durumlara düşeceğine, kendisi gibi ender rastlanacak kadar düzgün bu kimselerle hep omuz omuza olmak isteyeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kayanın içine girmek çok büyük bir mutluluk yaşayacağına, büyük kazançlar elde edileceğine, iş konusunda çok büyük arzuları olan fal sahibinin, kendi işine kavuşacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kayan yıldıza bakıp dilek tutmak kırılan kalplerin tekrar barışacağına, parasının azalacağına yorulmaktadır.

Kahve falında paten kayan birini görmek bir sebeple bütün aile bireyleri ve akrabalar tarafından dışlanacağına ve buna rağmen yaptığı hatalara devam edeceğine, uzun zamandan beri yaşadığı büyük bir üzüntünün son bulacağına rivayet eder.

Kahve falında kayanın altında kalmak anne ve baba duası alınacağına, kötü giden şansın yakın zamanda iyiye döneceğine, vakitli bir şekilde kalkılması ve işe başlanması sayesinde çok yol katedileceğine ve zengin olunacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kayanın üstünde yürümek yaptığı işlerin durma noktasına geleceğine, attığı her adımda daha sıkıntılı bir duruma düşeceğine, eğer böyle bir durum yaşamak istemiyorsa çok dikkatli olması ve defalarca düşünerek adım atması gerektiğine aksi durumda sorunların katbekat artacağına, yapılan çalışmalar ve ortaya konacak projeler sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir