AnaSayfa / Genel / Kahve falında buzda kayan görmek

Kahve falında buzda kayan görmek

Kahve falında buzda kayan görmek sorunlarından ve dertlerinden kurtulacağına, sevgi ve dayanışma içinde yaşamayı seçeceğine, çok kötü hissedileceğine, canının ve malının garantide olacağına, yöneticilerinden ya da ortaklarından takdir göreceğine, iş hayatında çok hayırlı ve kazançlı bir konuma geleceğine, girilen işlerde ister istemez büyük zarara uğranacağına, gidilen yolda çok büyük bir rakibin yenilgiye uğratılacağına işaret eder.

Kahve falında buzda kayan gördüyseniz:

  • Daha dikkatli olmalılar.

Kahve falında buzda kayan görmek kişinin hayatını sürdürürken zorlanmayacağına, kazanç ve kar getireceğine delalettir.

Kahve falında kayanın üstüne çıkmak çok büyük bir rahatlığa ereceğine, eskisi gibi kolay şekilde yaşayamayacağına yorulur.

Kahve falında kayanın üstüne oturmak ağız tadının, keyfin ve huzurun yerinde olacağına, meslek hayattaki başarıların değerini yitireceğine, aile hayatında can sıkıcı olayların yaşanacağına delalettir.

Kahve falında kayan toprak görmek sermaye kaybedeceğine, maddi anlamda zayıflayacağına, daha büyük ve helal kazançlar elde edeceğine ve mutlu olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kayan yıldıza bakıp dilek tutmak fal sahibini, üzen, kıran ve sıkıntı çekmesine neden olan herşeyin ortadan kalkacağına, eşe dosta yardım edileceğine, kendi işinin başına geçileceğine ve bolluk içinde yaşanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kayanın üzerine çıkmak kişinin geçim sıkıntısı içine gireceğine, umutlarını yitireceğine, hayata karşı beklentilerini kaybedeceğine, üzüleceğine, kırılacağına işaret eder.

Kahve falında kayanın yuvarlandığını görmek çok hızlı bir şekilde çözüm beklerken bazı aksamalardan ötürü endişeye kapılacağına, çalışmalarının ve projelerinin de daha çok insana ulaşacağına tabir olunur.

Kahve falında kayanın içine girmek girilmiş olan bir davadan kazanmış bir şekilde çıkılacağına, özel hayatın ve aile hayatının bozulacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir