AnaSayfa / Genel / Kahve falında kayanın içine girmek

Kahve falında kayanın içine girmek

Kahve falında kayanın içine girmek sevdiği kişilere bu dönem içinde çok büyük yardımlarda bulunacağına, her istediğini elde edeceğine, hayallerini gerçekleştirmeyi başaracağına, hayal kırıklıklarının çıkacağına ve yaşamının bir anda deyim yerindeyse fırtınalı bir denize dönüşeceğine, hayatının kötüleşmeye başlayacağına, yaşadığı sıkıntılardan ve sorunlardan yakın bir zamanda kurtulacağına, güçten düşeceğine, yorulacağına, yüklü miktarda bir mirasa kavuşacağına, hayallerinin ardına düşerek, onları gerçekleştirmek için her türlü fırsatı kullanacağına delalettir.

Kahve falında kayanın içine girmek gördüyseniz:

  • Bonkör olmanız durumunda sizden faydalanmaya çalışan kişilerle karşılaşabilirsiniz.

Kahve falında kayanın içine girmek zenginliğinin artacağına, zaman zaman öfkesine hakim olamayarak kırıcı sözler sarf edeceğine ancak bir süre sonra sular durulduğunda yeniden sakinleşerek, sonuçtan memnun kalacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kayanın altında kalmak kariyerinin yükseleceğine, zorlukların ve sıkıntıların ortadan kalkacağına işarettir.

Kahve falında paten kayan birini görmek ayrılıktan ötürü yaşanan üzüntünün kısa süre geçmesi için bazı reçeteler uygulanacağına, çocuklarına ve ailesine karşı her zaman şefkatli davranacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kayanın üstüne çıkmak ardından yapılacak hamleler ve atılacak adımlar sayesinde iş hayatında hiç olmadığı kadar büyük başarılara ulaşılacağına, gönülden arzuladıklarının da hayırlısıyla kendisine nasip edileceğine yorulur.

Kahve falında kayanın tepesine çıkmak eline geçen kazanç sayesinde rahata kavuşacağına, hasta ise şifa bulacağına inanılır.

Kahve falında kayanın üstünde durmak hayırlı kısmetler ile tanışıp gönül işlerine devam edileceğine, küs arkadaşların barışacağına alamet eder.

Kahve falında kayan araba görmek çok büyük bir şok yaşayacağına, fal sahibinin kurulu bir düzeni olacağına, bu sayede sabit gelire sahip olup, elinin dara düşmeyeceğine işarettir.

Kahve falında kayan toprak görmek iş hayatında çok üst mevkilerdeki yerini sağlamlaştıracağına, ay sonunu getirmekte zorluk çekileceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir