AnaSayfa / Genel / Kahve falında aya bakıp dilek dilemek

Kahve falında aya bakıp dilek dilemek

Kahve falında aya bakıp dilek dilemek kendisine güvenli bir gelecek kurmaya çalışırken var olan gücünü kaybetme tehlikesi ile karşı karşıya geleceğine, zaman zaman bu işyerinde verilen hizmetle ilgili olarak seminerlere gidileceğine ve konusunda uzman bir kişi olunacağına, sevdiğine ve hayallerine kavuşacağına, istediği işleri yerine getirme fırsatına ve olanağına sahip olacağına, şansının yaver gitmesi sayesinde tüm isteklerinin ve dileklerinin de gerçekleşeceğine, sıkıntıya düşenlerin yanında olacağına, saygının ve sevgisinin de kusursuz olacağına, iş için önemli olabilecek bir ortaklık kurularak yeni işlere sermaye olarak kullanılacağına, çok rahat bir döneme gireceğine, fal sahibi eğer bekâr birisi ise yakın hayırlı bir kısmet ile evleneceğine ama evli birisi ise çok büyük bir mutluluk yaşayacağına, sevdikleri ile mutlu bir geleceğe sahip olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında aya bakıp dilek dilemek gördüyseniz:

  • Bir tanıdığınızın başından geçmiş doğaüstü bir olayı dinleyebilirsiniz.

Kahve falında aya bakıp dilek dilemek sırtının yere gelmeyeceğine, mutluluğa ve huzura yaklaşacağına alamet eder.

Kahve falında aya bakıp dua etmek zamanını çalan ve moralini bozan kişilerden uzaklaşacağına, yeni bir iş almaya ya da girişimde bulunulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kayan yıldıza bakıp dilek tutmak çok büyük bir mutluluk yaşayacağına, üzüntülerin son bulacağına ve sorunların ve sıkıntıların sona ereceğine, sıkıntılarını başarılı bir şekilde bertaraf edeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kahve falına bakıldığını görmek bir sebeple uzunca bir süre sorunlu zamanlar geçirileceğine, üzüleceğine, masrafların altında kalacağına işarettir.

Kahve falında aynaya bakıp kendini görememek rakiplerine karşı her zaman çok daha güçlü olacağına, bir sebeple çok büyük sıkıntılar yaşayacağına, çok sıkıntılı zamanlar geçireceğine rivayet eder.

Kahve falında birine bakıp gülmek kendini çok halsiz ve mutsuz hissedeceğine, keyifli, eğlenceli ve heyecanlı günler yaşayacağına inanılır.

Kahve falında falına bakılmak kişinin olayların farkına vararak yaptığı hataları göreceğine, işlerinin ve hayatının yoluna gireceğine, kazancının çoğalacağına yorulur.

Kahve falında aynaya bakıp başkasını görmek yaptığı çalışmaların heba olacağına, kardeşlerinden biri ile arasının açılacağına, uzun uğraşlar sonucu biriktirdiği zenginliği yitireceğine, gönlünden geçen her şeye kavuşan, mutlu bir insan olunacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir