AnaSayfa / Genel / Kahve falında paten kayan birini görmek

Kahve falında paten kayan birini görmek

Kahve falında paten kayan birini görmek beklenen birçok şeyin gerçekleşmeyeceğine, evli ise yaşadığı sıkıntılardan kurtulacağına, yaşadığı üzüntülerin günden güne artacağına ve hayatında çok mutsuz olacağı bir döneme gireceğine, malını ve parasını kaybedeceğine ve bununla kalmayarak hayal kırıklığı yaşayarak mutsuz olacağına, rakiplerine karşı her zaman çok daha güçlü olacağına, zenginleşeceğine ama karakterinden asla ödün vermeyeceğine, eş, dost ya da akrabalarından gelecek olan yardımların herhangi bir şekilde fayda sağlamayacağına, kırgınlık ve ayrılık yaşayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında paten kayan birini gördüyseniz:

  • Bazı kişileri kırmamak için, kaldırabileceğinizden fazla yük üstlenmektense açıksözlü olmanızda fayda var.

Kahve falında paten kayan birini görmek çok rahat edilecek bir işe girileceğine, büyük bir kazanç elde edileceğine, gerçekleştirilen projelerin hayli büyük getirisi olacağına, sorunları tek tek çözüme kavuşturacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kayanın üstünde yürümek kendisi gibi ender rastlanacak kadar düzgün bu kimselerle hep omuz omuza olmak isteyeceğine, borçlarının kapanacağına ve yaşamının daha kolay hale geleceğine işarettir.

Kahve falında kayan toprak görmek işlerinde önemli adımlar atacağına, başka işlere girme konusunda cesaret vereceğine alamet eder.

Kahve falında kayanın tepesine çıkmak kurulacak olan yuva sayesinde huzurlu bir geleceğe erileceğine, yaşadığı kötü olaylar yüzünden ruhunda oluşan yaraları sarmak için çok büyük bir çaba sarfedeceğine tabir olunur.

Kahve falında kayanın yuvarlandığını görmek gururlu bir hayat süreceğine ve prensiplerinden taviz vermeden kendi bildiği gibi düzgün bir şekilde yaşayacağına, tabiri caizse hayattaki tüm sınavlarını vereceğine, rakiplerini geçmeyi ve bertaraf etmeyi bileceğine, kolaylıklara kavuşacağına rivayet eder.

Kahve falında kayan araba görmek yaşanan tüm sıkıntıların ve sorunların ortadan kalkacağına, sorunlu bütün olayların düzeleceğine, büyük başarılar kazanıp huzurlu ve mutlu bir hayat yaşayacağına yorulur.

Kahve falında kayanın üstünde oturmak kendisine yöneltilecek övgü dolu sözler sayesinde moralinin düzeleceğine, kendisine yardın etmedikleri için en yakın arkadaşlarına bile küseceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kayan yıldıza bakıp dilek tutmak içine düştüğü sıkıntılardan kurtulmak için çok büyük bir destek alacağına, ilerleyeceğine ve rahat geçim sağlayacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir