AnaSayfa / Genel / Kahve falında çiçek tohumu toplamak

Kahve falında çiçek tohumu toplamak

Kahve falında çiçek tohumu toplamak işlerin yakın zamanda açılacağına, manevi rahatlamaya erileceğine, diğer kişilerden ve rakiplerinden birkaç adım önde olacağına, aldığı dualar sayesinde işlerinin açılacağına, sıkıntıların ve engellerin yaşanacağına, sıkıntı yaratan kişilerin haneden ve aileden uzaklaştırılacağına, sıkıntıların azalacağına, ancak en kısa zamanda bu sıkıntılardan ve sorunlardan kurtulup iş hayatına ve aile hayatına geri döneceğine, çok büyük ve hayırlı çalışmalar yaparak çok büyük başarılar elde edeceğine rivayet eder.

Kahve falında çiçek tohumu toplamak gördüyseniz:

  • Başkalarının görev veya sorumluluklarını yüklenebilirsiniz.

Kahve falında çiçek tohumu toplamak çeşitli yatırımlarda bulunarak mal ve mülk sahibi olacağına, geçim sıkıntısının biteceğine alamet eder.

Kahve falında çiçek tohumu görmek uykusuz geceler yaşanacağına, büyük bir ihanete uğranacağına, oturulan semtte çıkarılan bir dedikoduya malzeme olunacağına ve haklıyken haksız duruma düşüleceğine, ailesinin verdiği desteğe rağmen pek kendisini toparlamayacağına ve zor zamanlar geçireceğine delalet eder.

Kahve falında saksıya çiçek tohumu ekmek yaşayacağı büyük bir sorun yüzünden kısa süreliğine ertelemek zorunda kalacağına, işlerinin her zamankinden daha güzel olacağına delalettir.

Kahve falında çiçek tohumu ektiğini görmek haksızlıklara uğramadan, kötülüklerle karşılaşmadan yaşanacağına, kadrini ve kıymetini bilecek bir kimse ile karşılaşacağına alamet eder.

Kahve falında tohum topladığını görmek sorunların en kısa zamanda sona ereceğine, hırsını ve öfkesini yenmeyi becereceğine bu sayede de içinin mutlulukla dolacağına yorulur.

Kahve falında tohum toplamak olmadık bir sebepten ötürü babayla ters düşüleceğine, cesaretini yeninden toplayacağına işaret eder.

Kahve falında renk renk çiçek toplamak tutumlu bir yaşam süreceğine, o işi iyi yaptığı konusunda her yerde geçerli olacak bir belge alacağına delalet eder.

Kahve falında renkli çiçekler toplamak tersliklerin yoluna gireceğine, işlerinin yoluna gireceğine ve yeni kısmetlerinin olacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir