AnaSayfa / Genel / Kahve falında tohumun filizlendiğini görmek

Kahve falında tohumun filizlendiğini görmek

Kahve falında tohumun filizlendiğini görmek karşılaşılan kötü bir olaydan ya da bir durumdan ötürü uğranılan zararın telafi edileceğine, uzun zamandan beri hayal edilen şeylere kavuşulacağına, büyük kazançlar sağlayacağına, onlar rahat etsin diye konforunu feda edeceğine, birden fazla uğraşı olduğu için konsantrasyon sorunları yaşayacağına, hayal edilen şeylere kısa zaman içinde ulaşılacağına, eğitim konusunda aileden büyük destek alınacağına, başka kişilere iş olanağı sağlayacak bir projeye girileceğine, çok hayırlı ve kazançlı bir projeye gireceğine, bir sebeple uzunca bir süre sorunlu zamanlar geçirileceğine, iş hayatını bozmak isteyen kişilerle karşı karşıya kalınacağına, eşi ve dostuyla gününü gün edeceğine inanılır.

Kahve falında tohumun filizlendiğini gördüyseniz:

  • Hiçbir detayı kaçırmamanız, reddedilmesi zor teklifler ortaya koymanızı sağlayabilir.

Kahve falında filizlenmiş tohum görmek uzun süreden beri ödenen bir borcun gelecek bir toplu para ile ödeneceğine, ancak daha azimli ve daha sabırlı adımlar atıp çok büyük ve yeni bir anlayışla zarar edilen işlerin toparlanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında tohumun filizlendiğini görmek kem gözlü insanları etrafından uzaklaştırmaya, kişinin kudret ve itibar sahibi olacağına, rızkın ve kazancın artacağına, dünya nimetlerinin de daha verimli ve daha çeşitli hale geleceğine rivayet eder.

Kahve falında filizlenmiş soğan görmek çok güzel ve hayırlı işlere gireceğine ve herhangi bir hastalık ile bir sorun yaşamayıp çok sıhhatli olacağına, onun için çok kıymetli olacak ve belki de hayati önem taşıyacak bir konuda kolay kolay kimsenin yapmayacağı bir şey yapacağına işarettir.

Kahve falında soğanın filizlendiğini görmek dikkatsizlik yaparak bazı hatalara düşeceğine, tehlikeye, kazaya ya da belaya yakınlaşacağına, yaşanan sorunların sona ereceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında filizlenmiş ağaç görmek hayallerinin, beklentilerinin ve ideallerinin de gerçekleşeceğine, böylece yeni bir hayata adım atılacağına, hayallerin yakın bir zaman içinde gerçek olacağına, kaybedilmiş bir eşyanın bulunacağına ve hasreti çekilen bir kişi ile biraraya gelineceğine inanılır.

Kahve falında ağacın filizlendiğini görmek hiçbir zaman parasız pulsuz kalmayacağına, çok rahat bir hayat yaşayacağına, sıfırdan aldığı bir işi en tepeye çıkartacağına ve iş hayatında çok büyük firmaların dikkatini çekeceğine, iş hayatında ve sosyal hayatta çok iyi yerlere gelineceğine delalet etmektedir.

Kahve falında filizlenen bitki görmek çok rahat bir döneme gireceğine, büyük üzüntüler yaşayacağına ve sıkıntılı bir dönem geçireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında yeni filizlenmiş çiçek görmek müjdeli haberler alacağına, sürpriz gelişmelerle karşılaşacağına çok mutlu olacağına, hafifleyeceğine, yanlış kişilere denk geleceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir