AnaSayfa / Genel / Kahve falında kavanozda yeşil zeytin görmek

Kahve falında kavanozda yeşil zeytin görmek

Kahve falında kavanozda yeşil zeytin görmek bazı kaynakların tükeneceğine, ancak bu duruma rağmen sevdiği ve değer verdiği insanlara yardım edeceğine, çok büyük hayır duaları alacağına, eline çok hayırlı fırsatlar geçeceğine, sevdiği kişiler ile çok zor zamanlar geçireceğine, ailesi içinde yaşanan tartışmaların ve kavgaların sona ereceğine, sevdiği kişiler ile arasının açılacağına, işlerinin günden güne daha da bozulacağına, şansının bir türlü dönmeyeceğine, büyük oranda kazanç elde edeceğine, kendisine yardım eden kişiler sayesinde bu durumdan kurtulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kavanozda yeşil zeytin gördüyseniz:

  • Belli tepkiler vermeden ya da sonuç çıkartmadan önce sakinleşmelisiniz.

Kahve falında kavanozda yeşil zeytin görmek dünya hayatında ve ahirette mutlu olacağına, çok mutlu olacağına, geçmiş yıllarda yaptığı kötü şeylerden ve işlediği günahlardan pişman olmasından ötürü bunların Allah katında affedileceğine alamet eder.

Kahve falında kavanozda zeytin görmek sorunların ve dertlerin biteceğine, hayırsız bir kişinin sebep olduğu sıkıntıya çözüm olacağına, bir mal alım satımı dolayısıyla yaşanan bir sıkıntının ortadan kalkmasına yardım edeceğine işarettir.

Kahve falında yeşil kavanoz görmek herkesin yardımına koşacağına, hayatına ve davranışlarına dikkat edeceğine rivayet eder.

Kahve falında kavanoz içinde bal görmek çok büyük mal ve mülke sahip olacağına ve bu sayede çok rahat bir hayat süreceğine, malına mal, parasına da para ekleyeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında bal kavanozu görmek iş hayatında ve aile hayatında çok iyi günler göreceğine ve çok para kazanacağına, çevresindeki bir kişiden ihanet göreceğine işarettir.

Kahve falında kavanozda bal görmek diplomalarının artacağına, gelişiminin hız kazanacağına, bu sayede hedeflerinin, hayallerinin, amaçlarının, istek ve arzularının gerçekleşeceğine, yöneticilerinse bolluk, bereket ve zenginlik içinde bir yaşam süreceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kavanozda tuz görmek maddi ve manevi açıdan çok hayırlı bir noktaya varılacağına, sıkıntıların ve sorunların kısa süre içinde sona ereceğine, ailesi ile arasındaki tartışmalar için kendisine akıl hocalığı yapılacağına ve bazı konularda fikir verileceğine inanılır.

Kahve falında dolu kavanoz görmek bir sebeple hem çok şaşıracağına, kişinin hayatına bolluğun, neşenin ve mutluluğun geleceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir