AnaSayfa / Genel / Kahve falında dolu kavanoz görmek

Kahve falında dolu kavanoz görmek

Kahve falında dolu kavanoz görmek her zaman şanslı ve bahtı açık olarak ilerleme kaydedeceğine, meslek hayatında büyük başarılara imza atacağına, maddi ve manevi olarak yıkılacağına, herkesin takdirini toplayacağına, kısa süre içinde büyük başarı sağlanacağına, mutlu olunacağına ve yaşanacak güzel olaylar ile yakında çok sevinileceğine, sıkıntılı olarak başlayan çalışmaların yakın zaman içinde düzeleceğine ve yaşanan kırgınlıkların son bulacağına, işlerin düşeceğine, iş açısından da verilen kararların en isabetli şekilde hedefine ulaşacağına delalettir.

Kahve falında dolu kavanoz gördüyseniz:

  • Sunabileceklerinizi sunmanız için ortam sağlayacak fırsatları iyi değerlendirmelisiniz.

Kahve falında su dolu kavanoz görmek maddi olarak zarar edileceğine, sıkıntıların ve dertlerin artacağına, çok uzun bir zamandan beri yapılan işte hiç beklenmedik şekilde maddi krize girileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında dolu kavanoz görmek yaşadığı sorunların kısa zamanda ortadan kalkacağına, sevdiği kişiler ile çok mutlu olacağına ve işlerinin yakında biteceğine, dost ya da akrabalarından bazılarının vereceği destek sayesinde çok büyük bir atılım yapacağına ve iş için oluşturduğu projeler ile büyük çok kazanç elde edeceğine işaret eder.

Kahve falında reçel kavanozu kırmak gelirini artırdığı için sevdiklerini de mutlu etme şansı bulacağına, ortak işlere gireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kavanozda salça görmek aslında çok mütevazı hayalleri olmasına rağmen kendisine mucize gibi gelecek olumlu gelişmeler yaşayacağına, fırsatların gün geçtikçe daha da artacağına, hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine yorulur.

Kahve falında boş kavanoz görmek maddi ve manevi anlamda rahatlığa kavuşacağına, kazançlı çalışmalar yapılacağına alamet eder.

Kahve falında kavanozda bal görmek eğer bu durum başarılı olursa fal sahibi ile tanıdığı arasında çok büyük bir bağ kurulacağına, gıybette konuşmalar yapmak yüzünden günaha düşeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında şeker kavanozu görmek maddi imkânlarının azalacağına, evlatların hayırlı insanlar olmasıyla kişinin her açıdan kendisini mutlu hissedeceğine tabir olunur.

Kahve falında yılanı kavanoza koymak geçim sıkıntısı yaşanacağına, çok daha iyi koşullara sahip olacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir