AnaSayfa / Genel / Kahve falında kavanozda tuz görmek

Kahve falında kavanozda tuz görmek

Kahve falında kavanozda tuz görmek hareketlerinin ve çalışmalarının beğenilip kademe kazanacağının ve üst mevkilere gelip kendisine yardımı dokunan insanlara haklarını vereceğine, var olan hastalıklarının şifa bulacağına, sorunlu ve sıkıntılı dönemlerden geçeceğine, istediği herşeye ulaşabileceğine, hayal ettiği şeylere göstereceği azim sayesinde kısa sürede ulaşacağına, çok büyük bir güven ve huzur içinde yaşanacağına, çok yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, kazancın Allah yolunda yardıma muhtaç kişiler için kullanılacağına ve kurulacak olan bir ortaklıkla birlikte büyük bir zahmetten kurtuluşa erileceğine, kişi bekarsa karşısına çıkan yeni bir kısmetle dünya evine gireceğine, mutluluk gözyaşı dökeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kavanozda tuz gördüyseniz:

  • Herşey sizi sinirlendirebilir veya moralinizi bozabilir.

Kahve falında kavanozda tuz görmek karşılıklı olarak ayrılıkların yaşanacağına, çevresindeki insanlardan biri ile hayırlı bir adım atacağına delalet eder.

Kahve falında kavanozda süt görmek daha çok önemli başarılara sahip olacağına, akrabalar ile bağların daha da kuvvetleneceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kavanozda kahve görmek kazancının ve rızkının da garanti olacağına, şiddete maruz kalarak veya ağır sözler işiterek çok mutsuz olacağına inanılır.

Kahve falında kavanozda balık görmek uzun zamandan beri hayalini kurduğu her şeyi gerçekleştireceğine ve çok daha iyi yerlere gelerek kendisi için çok daha fazla şans yaratacağına, sıkıntıların ve musibetlerin çözüme kavuşacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kavanozda çikolata görmek tabiri caizse ayaklarını uzatıp, sırtını yastığa yaslayarak rahat şekilde yaşayama fırsatı elde edeceğine, karşılıklı duygu ve düşünceleri yakalayacağına tabir olunur.

Kahve falında kavanozda bozuk para görmek aile hayatı içinde çok sevinçli haberler alınacağına, çok rahat edeceği bir döneme gireceğine ve son zamanlarda adından sıkça söz ettiren biri olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kavanoz kırıldığını görmek patron koltuğuna yükseleceğine, önemli işlere imza atacağına, çok iyi sonuçlar vereceğine tabir olunur.

Kahve falında kavanoz kırmak zorlukların ve musibetlerin sürekli artacağına, kem gözlere ve nazarlara gelineceğine, geçmişteki tatsız konuların da unutulacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir