AnaSayfa / Genel / Kahve falında yeşil kavanoz görmek

Kahve falında yeşil kavanoz görmek

Kahve falında yeşil kavanoz görmek hem rahat hem de huzurlu bir yaşam geçireceğine, hayatı boyunca kimseye muhtaç olmayacağına, dünya nimetlerinden sonuna kadar yararlanacak olan fal sahibinin rızkında azalma olmadan müreffeh bir hayat sürdüreceğine, sıkıntılı durumlar geçireceğine, kazancı arttıracağına, işinde büyük başarılar alacağına, sorunların kısa süre içinde biteceğine, yeni bir işe girileceğine, kazanılan başarılar sayesinde üst bir mevkiye terfi edileceğine, hayırlı bir kısmet ile mutlu bir evliliğe adım atılacağına, kendi bildiğini okuyacağına, temiz ahlakından yaşadığı olaylar ve düşünceleri doğrultusunda ödün vereceğine, verilen kararların çok iyi haberler getireceğine, zarar getirecek bir kişi ile tüm bağların koparılacağına rivayet eder.

Kahve falında yeşil kavanoz gördüyseniz:

  • Şahsi bilgilerinizi diğerleriyle paylaşmamanızda fayda var.

Kahve falında kavanozda yeşil zeytin görmek uzun bir süreden beri muzdarip olduğu hastalıktan kurtulacağına, sevindirici ve olumlu bir şekilde geleceğine işaret eder.

Kahve falında yeşil kavanoz görmek gün yüzü görmeyeceğine, her zaman çok üzgün olacağına, rutin bir şekilde ilerleyen bir birlikteliğin yakın zaman içinde sona ereceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kavanoz içinde böcek görmek elini attığı işlerden yana bir bir hayal kırıklığı yaşayacağına, üzüntülerin günden güne artacağına yorulur.

Kahve falında kavanoz içinde su görmek çok büyük paralar kazanılacağına, bolluk ve bereket içinde bir yaşam sürüleceğine, ezilmeden, çok çalışmadan ve yıpranmadan geçimini sağlayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kavanozda bal görmek zaman içinde daha rahat edeceği çeşitli çalışmalar ve projeler gerçekleştireceğine ve kısa süre içinde büyük zenginliğe kavuşacağına, işlerinde hep üstün başarılar elde edeceğine alamet eder.

Kahve falında dolu kavanoz görmek kendisine inanan ve güvenen insanları yarı yolda bırakmayacağına, sorunlarından ve dertlerinden kurtulmasına yardımcı olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kavanozda süt görmek büyük sıkıntılar ile girdiği bir işte yüklü kazançlar elde edeceğine, istemeden ortak olduğu bazı olaylar yüzünden neşesinin kaçacağına ve uzun zamandan beri kafasını taktığı bir durumdan ötürü zarar edeceğine delalettir.

Kahve falında bal kavanozunu kırmak insanlara duyduğu güveni kaybedeceğine, yokluktan, parasızlıktan ve işsizlikten kurtulacağına, hayatının güzelleşeceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir