AnaSayfa / Genel / Kahve falında kavanozda su görmek

Kahve falında kavanozda su görmek

Kahve falında kavanozda su görmek kendisini adadığı ve yıprattığı bazı konularda çok rahatsızlık duyacağına, ister istemez çok üzüleceğine, tartışmalı bir işe girileceğine, uzun bir süre boyunca bu kişi ile devam ettikten sonra artık birçok konuda bu kişiden destek alınacağına, yaşanan maddi problemlerin artacağına ve üzücü durumlara düşüleceğine, olumsuzlukların peşin sıra geleceğine, kurduğu hayatta yeni bir işe gireceğine, her zaman fal sahibinin daha büyük bir avantaj sahibi olayacağına, inandıklarının ve gönül verdiklerinin kendisini hüsran uğratacağına yorulur.

Kahve falında kavanozda su gördüyseniz:

  • Çocuklarınız veya aile üyelerinizle ilgili konularla ilgilenmeniz gerekebilir.

Kahve falında su dolu kavanoz görmek gelecekte kendisine kazanç getirecek ve rahat etmesini sağlayacak fırsatlar elde edeceğine, işlerinin kısa zamanda açılacağına, sevdiği kişiler ile elbirliği yaparak daha büyük kazançlar elde edeceğine yorulur.

Kahve falında kavanozda su görmek dertleri ve üzüntüleri göğüsleme kudretine ve gücüne sahip olacağına, onlar hakkında nasıl da yanıldığını anlayacağına işaret eder.

Kahve falında kavanoza su doldurmak alım gücünün zayıflamayacağına, bereketli işler yapılacağına, askıya alınmış olan çalışmaların ve projelerin nihayete erdirileceğine delalettir.

Kahve falında kavanoz içinde su görmek arkadaşları ve dostları arasında konuşulmuş bir konu hakkında çok hayırlı ve büyük bir sürprizle karşılaşacağına, işlerinin kötüleşeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında reçel kavanozu kırmak ailesi ile rahatının ve huzurunun yerinde olacağına, verilen sözlerin tutulamayacağına , yakında çok büyük bir maddi kayba uğranacağına inanılır.

Kahve falında kahve kavanozu görmek hane içindeki sorunların, sıkıntıların, zorlukların ve kavgaların biteceğine, insanların afiyet bulacağına, çok büyük ve sıkıntılı durumlar ile karşılaşacağına delalet eder.

Kahve falında kavanozda süt görmek hem de hayat standartlarının yükseleceğine, sevdiği kişilerle kurduğu ortaklılarda büyük kazançlar elde edeceğine tabir olunur.

Kahve falında kavanoz içinde yılan görmek yarınlara olan bakış açısının olumlu yönde değişeceğine, gerçekleştirilmek istenen projelerin heba olacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir