AnaSayfa / Genel / Kahve falında su dolu kavanoz görmek

Kahve falında su dolu kavanoz görmek

Kahve falında su dolu kavanoz görmek aşılması zor da olsa problemler için yardım alınacağına, zorlu çalışmaların yakın zaman içinde biteceğine, dertlerin, sıkıntıların, tasaların ve sorunların çözüm bulacağına, ruhsal açıdan bunalımda olmaya, kendisine güveninin azalması ile beraber iş hayatında da sıkıntılar yaşayacağına, sıkıntılarından rahatlıkla kurtulacağına, rahat edeceğine, çok büyük çalışmalar ortaya koyacağına ve maddi açıdan çok yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, yeni bir işe girilerek yeni bir hayat kurulacağına, ruhsal olarak kötü olunan bir dönemin biteceğine, ancak kendisine destek olmaktan ve yardım etmekten de geri durulmayacağına rivayet eder.

Kahve falında su dolu kavanoz gördüyseniz:

  • Herşeyi kontrol altında tutabilirseniz bazı tartışmalardan kaçınmanız mümkün olabilir.

Kahve falında su dolu kavanoz görmek çok hayırlı kişiler ile helal rızk getirecek işlere gireceğine, hayal ettiği ve arzuladığı gibi bir evlilik hayatı süreceğine alamet eder.

Kahve falında dolu kavanoz görmek sorunlarının biteceğine ve sıkıntılarının bu sayede sona ereceğine, arkadaşları ve dostları arasında konuşulmuş bir konu hakkında çok hayırlı ve büyük bir sürprizle karşılaşacağına, keyfinin ve konforunun yerinde olacak bir hayat süreceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kavanoza su doldurmak ticaret hayatında ön plana çıkacağına, kazançlı kapıların açılacağına rivayet eder.

Kahve falında kavanoz içinde su görmek yaşamının kusursuz denecek kadar eksiksiz hale geleceğine, yaptığı her çalışmada daha çok ses getireceğine delalet eder.

Kahve falında kavanozda su görmek haklılığının anlaşılacağına ve hakkı olanın kendisine teslim edileceğine, sosyal ilişkilerinin de bu süreçte daha fazla yıpranacağına inanılır.

Kahve falında kırık kavanoz görmek herkesin çok dikkatini çekecek bir oluşuma girileceğine, üzüntülü ve sıkıntılı durumlardan yakın bir zaman içinde kurtulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kavanozda yeşil zeytin görmek çok büyük azim göstererek kendi işini kuracağına, çaresiz durumlarda kalacağına inanılır.

Kahve falında kavanoz içinde balık görmek düşmanların barışacağına, daha büyük saygınlık kazanılacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir