AnaSayfa / Genel / Kahve falında kavanozda süt görmek

Kahve falında kavanozda süt görmek

Kahve falında kavanozda süt görmek geçiminin çok daha kolay hale geleceğine ve dünyanın tüm güzelliklerinin ve nimetlerinin tadına varma şansına nail olacağına, yakın zaman içinde huzurlu bir döneme girileceğine, maddi konuların çözüme kavuşacağına, kapı numarası 7 olan bir ev satın alacağına, yanlış seçimler yüzünden maddi kayıpları kadar manevi anlamda da kayıplar yaşayacağına, içine düştüğü yokluktan ve sıkıntıdan kurtulacağına, çok büyük sorunlar ile karşılaşacağına, yeni bir şehre taşınıp yeni bir işe gireceğine, geçim derdine gireceğine delalet eder.

Kahve falında kavanozda süt gördüyseniz:

  • Belli konularda size katkı veya katılımda bulunmak isteyen kişilerle karşılaşabilirsiniz.

Kahve falında kavanozda süt görmek çok güzel ve hayırlı olaylar yaşayacağına, vatana ve millete hayırlı bir evlada sahip olunacağına rivayet eder.

Kahve falında kavanoz bal görmek ortaklar arasında üzüntü duyulacak olaylar yaşanacağına, adını deyim yerindeyse altın harflerle yazdıracağına alamet eder.

Kahve falında kavanozda bozuk para görmek yaşamın kolay hale geleceğine, şan şöhret kazanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında cam kavanozun kırıldığını görmek adının yayılacağına, çevresinin genişleyeceğine, rakiplerin yapabileceği kötülüklerin sevilen kişiler tarafından engelleneceğine yorulur.

Kahve falında şeker kavanozu görmek iş hayatında el attığı bütün işlerden başarısızlıkla çıkacağına, hedeflerini gerçekleştireceğine tabir olunur.

Kahve falında kavanozda su görmek zor zamanların çok eskide kalacağına, herkesi kendisine hayran bırakacağına yorulmaktadır.

Kahve falında yılanı kavanoza koymak ele geçen eğitim fırsatlarının değerlendirileceğine, ailesi ile açılan arasını düzeltmesine yardım edeceğine ve çok bozuk bir duruma gelmiş olan işlerinin düzelmesini sağlayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kavanoza su doldurmak suçlamalardan aklanılacağına ve aile hayatı ve sosyal hayat içerisinde uzun zamandan beri yaşanan tartışma ve sürtüşmelerin çok yakın bir zaman içerisinde değer verilen kişilerin araya girmesi ile biteceğine, yaşansa bile çok kısa süre içinde ve sıkıntı çkmeden çözüleceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir