AnaSayfa / Genel / Kahve falında kavanoz içinde su görmek

Kahve falında kavanoz içinde su görmek

Kahve falında kavanoz içinde su görmek büyük başarılara imza atacağına, çok büyük zenginliğe sahip olacağına, çok hayırlı şeylere imza atacağına, aile hayatında çok büyük mutluluklar yaşayacağına ve sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulup çok büyük bir rahatlığa ereceğine, daha fazla gelir ve mal elde etmek için hatalı, yanlış ve kötü yollara sapmayacağına, dünya malı için hiçbir zaman itibarını zedeleyecek işlere girmeyeceğine, başına türlü işler geleceğine, gönül ilişkilerinde yeni bir sayfa açılacağına, gelecekte kişinin insanlığa faydalı işlerde çalışacağına, kişinin hiçbir üzüntü ve sıkıntı yaşamayacağına, çok büyük başarılar kazanacağına ve huzura ereceğine, sıkıntılarından kurtulacağına, ancak hiç beklemediği bir anda karşısına çıkabilecek bir olaya karşı çok dikkatli olması gerektiğine, eğer önlem almazsa çok kötü ve istenmeyen durumlara düşeceğine, en umutsuz olduğu anda da Allah tarafından kendisine hayırlı bir kapının açılacağına tabir olunur.

Kahve falında kavanoz içinde su gördüyseniz:

  • Hiç beklenilmeyen bir kaynaktan duygusal veya ekonomik bir girişiminizle ilgili destek gelebilir.

Kahve falında kavanoz içinde su görmek çok hayırlı adımların atılacağına, talihinin günden güne açılacağına ve çok daha iyi işlere gireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kavanoz içinde balık görmek sıkıntılarından yakın zaman içinde kurtulacağına, başında dönen şanssızlık bulutunun dağılacağına delalettir.

Kahve falında kavanoz içinde böcek görmek ancak daha sonra alacağı hayırlı bir haber ile hayatı için çok büyük adımlar atacağına, rakiplerini gerisinde bırakacağına işaret eder.

Kahve falında kavanoz içinde bal görmek aralarındaki iletişimin bozulacağına, anlaşmazlıkların baş göstereceğine, esenlik bulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kavanoz içinde bebek görmek kazanacağı başarılar ve eline geçen kazanç sayesinde yokluk ve geçim derdi bilmeyeceğine, düştüğü zor durumlardan Allah’ın yardımı ile kurtulacağına, çok iyi ve dürüst birisi olduğu halde kendisine destek olacak ve yardım edecek bir kişi bile bulamayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kavanoz içinde yılan görmek elindekileri kaybedeceğine, değişik insanlarla karşılaşacağına yorulur.

Kahve falında kavanozun içinde balık görmek başarılarının artacağına, kazancının çoğalacağına, işlerinin rast gideceğine, sorunlarını bu sayede ortadan kaldıracağına işaret etmektedir.

Kahve falında kavanoz içinde kurbağa görmek her konuda çok şanslı, kıskanılan ve her işi rast giden biri olacağına, bol rızık elde edeceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir