AnaSayfa / Genel / Kahve falında kavanozda çay görmek

Kahve falında kavanozda çay görmek

Kahve falında kavanozda çay görmek yakın bir zaman içinde kendisini kötü hissettiği olaylardan kurtulacağına, kırgınlıkların biteceğine, miskinlikten kurtulup daha çok çalışmak için heves içinde olunacağına, bereket ve zenginlik sahibi olacağına, zengin ve gösterişli biri olarak anılacağına, tüm ülkenin bahsedeceği çalışmalar gerçekleştirileceğine, rahatsızlık yaratan durumların eş, dost ya da akrabalar sayesinde bertaraf edileceğine ve asabın bozulmasına sebep olan kişilerin hayattan çıkarılacağına, maddi ve manevi olarak büyük kazanç elde edeceğine, ağzı tadının, neşesinin ve huzurunun baki kalacağına, hayat içerisinde çok büyük bir başarı kazanılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kavanozda çay gördüyseniz:

  • Bazı şeyleri çok fazla büyütüyorsunuz.

Kahve falında kavanozda çay görmek geçim sıkıntısından, yokluktan ve fakirlikten kurtulacağına, daha rahat şekilde harcama ve alım yapacağına, afiyette olacağına, feraha ereceğine, her işin üstesinden rahatlıkla gelebileceğine, bu sayede hiçbir zaman iş ile ilgili bir sorun yaşamayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kavanoz bal görmek iş hayatında bir dedikoduya malzeme olacağına, o kişi tarafından psikolojik olarak yıpratılacağına delalettir.

Kahve falında kavanoz içinde su görmek sağlık içinde yaşanacağına, işlerinin çok iyi bir kişi ile tanışması sayesinde mutlu bir şekilde devam edeceğine, sorun olarak canını sıkan şeylerin yakın bir zaman içinde büyük bir sabır göstermesi sayesinde ortadan kalkacağına alamet eder.

Kahve falında kavanozda su görmek iş hayatında çok büyük kazançlar elde edileceğine, kısa süre içinde büyük borçların altına gireceğine işarettir.

Kahve falında kavanozla bal görmek sevdiği kişiler ile mutlu olacağı bir döneme gireceğine, maddi imkânlarının azalması nedeniyle daha bunalımlı günler geçireceğine delalettir.

Kahve falında yeşil kavanoz görmek iş seyahatine çıkacağına ve oradan büyük başarılarla döneceğine, çok büyük ve sıkıntılı olaylar ile karşılaşılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kavanozda yeşil zeytin görmek yolunun ve geleceğinin açık olacağına, nişanlı ya da sözlü olanların arasına husumet gireceğine ve geçici bir ayrılık yaşanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kavanoz açmak en kötü zamanında bu kişi tarafından düzeltileceğine, zararlı bir alışkanlığın anne ya da babanın isteği üzerine bırakılacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir