AnaSayfa / Genel / Kahve falında kavanoz açmak

Kahve falında kavanoz açmak

Kahve falında kavanoz açmak hayal kırıklığına düşeceğine, umduklarını bulamayacağına, insanlar tarafından itibar göreceğine ve kendisinden akıl danışılan insan durumunda olacağına, ruhsal açıdan kötü bir duruma düşüleceğine, vefat ya da ölümcül üzücü bir hastalık haberi alınacağına, hayallerini sürekli erteleyeceğine, sağlığının yakın zaman içinde bağışıklığının düşmesi sonucu bozulacağına, kısmetlerinin bolluğu ile elinin daralmayacağına, bolluk içinde dilediği gibi güzel ve konforlu bir hayat süreceğine, sorunların daha kolay bir şekilde çözüleceğine, mal ve mülk sahibi olacağına, her gün yeni sorunların karşısına çıkacağına rivayet eder.

Kahve falında kavanoz açmak gördüyseniz:

  • Kendinizi özel hissetmenizi sağlayacak işlerle uğraşabilir ya da belli anlaşmalar yapabilirsiniz.

Kahve falında kavanoz açmak şartlar ne olursa olsun her şekilde dik duracağına, hayattan elini eteğini çekeceğine ve mutsuz olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kavanoz içinde su görmek kendisini bu arzusunun gerçekleşeceğine çok inandıracağına, büyük başarılar kazanacağına, hayat içinde çok saygın bir konuma geleceğine inanılır.

Kahve falında kavanoz almak maddi ve manevi olarak geçirdiği zor günlerin biteceğine, zaman içinde daha rahat edeceği çeşitli çalışmalar ve projeler gerçekleştireceğine ve kısa süre içinde büyük zenginliğe kavuşacağına, fal sahibinin de bu fırsatı en iyi şekilde değerlendirerek maddi anlamda kurtuluşu bulacağına tabir olunur.

Kahve falında kavanoz görmek yapılan işte çok sıkıntılı olayların yaşanacağına ve aile bireylerinden birinin vereceği destek ile çok büyük kazançlar elde edeceğine, eline geçen bütün fırsatları ve yeteneklerini kullanarak işlerini daha iyi bir hale getireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında şeker kavanozu görmek nankörlük ve vefasızlık göreceğine, zarar edilen işlerin yakında telafi edileceğine inanılır.

Kahve falında kavanozla bal görmek umutsuzluğa, karamsarlığa düşeceğine, aile hayatında sevinileceğine işarettir.

Kahve falında kavanozda balık görmek boş kuruntularla uğraşacağına, çok yakınınızdaki birine fenalık edeceğinize delalet eder.

Kahve falında kavanozda yeşil zeytin görmek mutluluk bulacağına böylece yüreğine de su serpileceğine, iş hayatında çok büyük ve hayırlı kazanç getirecek işlere imza atacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir